Boooooooooooooooom! Jestem
lux: ja na obiad miałam dwie zupy. Wszystko w przelocie jadłam

Pewnie kolację zjem bardziej konkretną. Uuu ropień potrafi zaboleć, dobrze że już maleje.
anula: ja piję koper, rumianek, melisę, czystek, pokrzywę. Lubię smak ziół. Ostatnio czytałam o ziołach takich na płodność, Klimuszki i jeszcze kogoś. Muszę zgłębić temat. Wow! Po połowce CLO tak masz? Zazdroszczę
xbum: czasem mam takie dni, że muszę polatać a to po urzędach, a to coś odebrać, gdzieś podjechać. Nazbiera się przez jakiś czas takich rzeczy i potem dzień taki na wysokich obrotach jest
azylek: rybka mniam! Oooo to dobry znak, że ciałko żółte jest

A śluz nie zawsze musi książkowy, żeby doszło do zapłodnienia
moniusia: no to już niedługo zaczynasz! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i będziesz miała jajec a jajec, a potem piękne zarodeczki!
tęczowa: czyli konkretna diagnostyka za tobą i dużo leków. Czasem po prostu nie wiadomo o co chodzi

Człowiek chwyta się wszystkiego co może pomóc...i to normalne. W końcu musi być dobrze, musi
karola: o kurde 40 minut? :| Najważniejsze, że oddałaś

O kurde! Wysyp wesel :| I dobrze i źle

Ludzie mogliby się jakoś dogadać i podzielić, a nie tak wszystko razem w jednym roku ślub
tynka: święte słowa z tym byciem mądrzejszym od lekarzy :/ Smutne, ale prawdziwe

Jak już ci drugi lekarz mówi o endometriozie to może faktycznie jest coś na rzeczy :/ Kurde, jakie to dezorientujące :/
U mnie po wizycie. Endometrium ładne, jest pęcherzyk na lewym jajniku - na LEWYM - zdziwiłam się mocno, bo lewy zwykle jest uśpiony. No zobaczymy co z tego będzie. Odstawiam dupka na ten cykl, bo może mi owulację blokować. W poprzednim cyklu była po 20dc, a dupka brałam od 16 dnia. Zobaczymy. No i jak nic nie wyjdzie, to mam brać 1,5 tabletki CLO w następnym cyklu.
No to jazda