• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Tęczowa ja to już nie wierzę że znajdę lekarza który weźmie mnie na poważnie. Wychodzę z założenia że skoro jestem młoda to chyba powinno mi się szybciej udać a tu już 10 cykl zaczęłam i w ciążę nie udało mi się zajść. Moje hormony do najlepszych nie należą a gin w tym nie widzi problemu żadnego. Najpierw mi pisze ze faktycznie moja prolaktyna może blokować owulacje a za chwilę wyjeżdża z tekstem żeby to zostawić bez leków bo jeszcze nie jest tak źle. Dla mnie lekarze to ciolki. Jak jest dobrze i się zachodzi w ciążę to Ci ją poprowadzą ale jak jest z tym problem to nagle każdy umywa ręce. A najgorzej jest niestety na wsi i w małych miastach. I co nam pozostaje. Właśnie czytanie i szkolenie się a potem idziemy do lekarzy podsuwamy im możliwe rozwiązania a oni zamiast posłuchać to udają że nie ma problemy.

reklama
Hahahaha tęczowa wypipało[emoji23] popłakałam sie normalnie [emoji2][emoji23]
Tynka ja dzis to samo, z Allegro przesyłka za 215zl w tym rownież ten żel conceive [emoji6]
A teraz jeszcze musze zainwestować w to Colosum o którym Tęczowa wspomniała, kolejna stówa. I tak w kółko, badania w laboratorium.. O matko ! [emoji52]
Wlasnie oglądam Housa i jest taki odcinek, ze operują matkę z dzieckiem, płód który rączkę wyciągnął i chwytał paluszkami rękę Housa. Tak sie wzruszyłam, az łezki mi poleciały .. [emoji17][emoji177]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hahahaha tęczowa wypipało[emoji23] popłakałam sie normalnie [emoji2][emoji23]
Tynka ja dzis to samo, z Allegro przesyłka za 215zl w tym rownież ten żel conceive [emoji6]
A teraz jeszcze musze zainwestować w to Colosum o którym Tęczowa wspomniała, kolejna stówa. I tak w kółko, badania w laboratorium.. O matko ! [emoji52]
Wlasnie oglądam Housa i jest taki odcinek, ze operują matkę z dzieckiem, płód który rączkę wyciągnął i chwytał paluszkami rękę Housa. Tak sie wzruszyłam, az łezki mi poleciały .. [emoji17][emoji177]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
proszę sobie podśmiechujek ze mnie nie robić :D, ja poważnym człowiekiem jestem :D

Azylek aż poczytam o tym colostrum bo pierwsze słyszę. No my to już niedługo doktorat z suplementów przydatnych w staraniach o dziecko będziemy mogły pisać ha ha ha.
I ja to nawet nie zliczam ile już kasy wydałam na to wszystko bo by mi się słabo zrobiło no ale afekt w postaci małego różowego bobasa jest tego wart:-)

Ostatnia edycja:
Boooooooooooooooom! Jestem :D

lux: ja na obiad miałam dwie zupy. Wszystko w przelocie jadłam :D Pewnie kolację zjem bardziej konkretną. Uuu ropień potrafi zaboleć, dobrze że już maleje.

anula: ja piję koper, rumianek, melisę, czystek, pokrzywę. Lubię smak ziół. Ostatnio czytałam o ziołach takich na płodność, Klimuszki i jeszcze kogoś. Muszę zgłębić temat. Wow! Po połowce CLO tak masz? Zazdroszczę :D

xbum: czasem mam takie dni, że muszę polatać a to po urzędach, a to coś odebrać, gdzieś podjechać. Nazbiera się przez jakiś czas takich rzeczy i potem dzień taki na wysokich obrotach jest :)

azylek: rybka mniam! Oooo to dobry znak, że ciałko żółte jest :D A śluz nie zawsze musi książkowy, żeby doszło do zapłodnienia ;)

moniusia: no to już niedługo zaczynasz! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i będziesz miała jajec a jajec, a potem piękne zarodeczki! :D

tęczowa: czyli konkretna diagnostyka za tobą i dużo leków. Czasem po prostu nie wiadomo o co chodzi :( Człowiek chwyta się wszystkiego co może pomóc...i to normalne. W końcu musi być dobrze, musi :)

karola: o kurde 40 minut? :| Najważniejsze, że oddałaś :D O kurde! Wysyp wesel :| I dobrze i źle :D Ludzie mogliby się jakoś dogadać i podzielić, a nie tak wszystko razem w jednym roku ślub :D

tynka: święte słowa z tym byciem mądrzejszym od lekarzy :/ Smutne, ale prawdziwe :( Jak już ci drugi lekarz mówi o endometriozie to może faktycznie jest coś na rzeczy :/ Kurde, jakie to dezorientujące :/

U mnie po wizycie. Endometrium ładne, jest pęcherzyk na lewym jajniku - na LEWYM - zdziwiłam się mocno, bo lewy zwykle jest uśpiony. No zobaczymy co z tego będzie. Odstawiam dupka na ten cykl, bo może mi owulację blokować. W poprzednim cyklu była po 20dc, a dupka brałam od 16 dnia. Zobaczymy. No i jak nic nie wyjdzie, to mam brać 1,5 tabletki CLO w następnym cyklu.
No to jazda :D:D:D

reklama
tęczowa: taki plan. Sama ciekawa jestem co wyjdzie. Chociaż szczerze mówiąc, bardziej wierzę, że coś wyjdzie po większej dawce CLO. Niektóre dziewczyny na 1 tabletce mają 2-3 pęcherzyki, a ja tylko 1 i to nie zawsze :| Wisi nade mną widmo inseminacji i in vitro. Nie boję się tego, ale nie lubię takiego zawieszenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry