Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam ropien na dziasle. ale juz mi malejeAle pogoda paskudna leje i leje masakra a mnie zab daje popalic 8 dziaslo mam spuchniete zachcialo sie 8 rosnac
Luska nie załuj, bo ja od tej ilości mam zamęt w głowie. Cały czas na zegarku wiszę i sprawdzam kiedy mam wziąć.a jak dojdzie dupek i fragmin to budzik ustawięTeczowa nie znam sie na tych lekach bo nigdy w ciazy nie bylam
Lux to kiepsko ja juz 3 dzien sie morduje z tym dziaslem zabkuje na starosa
a boli bardzo mocno?Teczowa nie znam sie na tych lekach bo nigdy w ciazy nie bylam
Lux to kiepsko ja juz 3 dzien sie morduje z tym dziaslem zabkuje na starosa
Tęczowa bo wlasnie czytałam o tym, jak to jest siara to ma laktozę? No tak mi sie wydaje co [emoji4] a co to jest NK? Kurde faktycznie wydaje sie byc super specyfikiem.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
przeciez to finansowo idzie oszalecAaaaaa.... Zaczęło się.. Czeka mnie masakryczny rok. Same wesela. Właśnie dostaliśmy zaproszenie na 1 wesele, na które myśleliśmy, że nas nie zaproszą.
No to pierwsza impreza 26 maj. Nie dość, że Dzień MAtki to jeszcze Boże Ciało. Tak wogóle to zapowiada nam się jeszcze 5 i ciągle się zastanawiamy, które odmówić..