• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Teczowa nie znam sie na tych lekach bo nigdy w ciazy nie bylam
Lux to kiepsko ja juz 3 dzien sie morduje z tym dziaslem zabkuje na starosa

Tęczowa bo wlasnie czytałam o tym, jak to jest siara to ma laktozę? No tak mi sie wydaje co [emoji4] a co to jest NK? Kurde faktycznie wydaje sie byc super specyfikiem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tęczowa bo wlasnie czytałam o tym, jak to jest siara to ma laktozę? No tak mi sie wydaje co [emoji4] a co to jest NK? Kurde faktycznie wydaje sie byc super specyfikiem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

tak to jest siara..hmm to tak jakbyś wyciągnęła z mleka to co najlepsze ...jak u kobiety karmiącej piersią . NK to natural killers : Link do: Komisja Europejska : CORDIS : Wiadomości i wydarzenia : Naukowcy znajdują powiązanie między naturalnymi komórkami zabijającymi a ciążą

Aaaaaa.... Zaczęło się.. Czeka mnie masakryczny rok. Same wesela. Właśnie dostaliśmy zaproszenie na 1 wesele, na które myśleliśmy, że nas nie zaproszą.
No to pierwsza impreza 26 maj. Nie dość, że Dzień MAtki to jeszcze Boże Ciało. Tak wogóle to zapowiada nam się jeszcze 5 i ciągle się zastanawiamy, które odmówić..

reklama
Aaaaaa.... Zaczęło się.. Czeka mnie masakryczny rok. Same wesela. Właśnie dostaliśmy zaproszenie na 1 wesele, na które myśleliśmy, że nas nie zaproszą.
No to pierwsza impreza 26 maj. Nie dość, że Dzień MAtki to jeszcze Boże Ciało. Tak wogóle to zapowiada nam się jeszcze 5 i ciągle się zastanawiamy, które odmówić..
przeciez to finansowo idzie oszalec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry