• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hejo:-)
Za chwilę jadę po wyniki. Ciekawe jak wyszly:-)
Jaki miałam piękny sen, aż wstałam z uśmiechem na ustach. Byłam w ciazy i zbliżał się termin porodu. Termin minął A tu nic. Czekałam, czekałam aż w końcu urodziłam śliczna dziewczynke.. Żeby to był prof oczy sen;-)

reklama
Dzień dobry laski,

karola: tsh piękne! Ale cudownie śniłaś :D:D:D Oby się spełniło i to szybko :D

A ja dzisiaj przeżyłam szok...pierwszy raz od bardzo dawna mam totalnie, książkowo płodny śluz!
Musiałam kilka razy oglądać i podziwiać jak pięknie się rozciąga. Normalnie nie mogę uwierzyć!
Mam nadzieję, że to trwała zmiana i teraz będzie już tylko lepiej ;)

Udanego dnia :)

LUTY:
26.02: Karola - monitoring
29.02: Jugosława - badanie krwi

MARZEC:

10.03: Luska - TSH
15.03: Anula - test ciążowy
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:

16.04: Kruczyca - ślub :D

Kogoś dopisać?

Ostatnia edycja:
luska: u mnie dzisiaj spokojniejszy dzień niż wczoraj, ale muszę skończyć parę rzeczy. A ty co masz dzisiaj w planie?

Zrobiłam na obiadek sosik pieczarkowy z cebulką i natką, a do tego makaron tagliatelle i ser pecorino! Będzie pysznie! Powiem wam, że od pewnego czasu odkrywamy smaki różnych serów, których tak standardowo nigdy nie kupowaliśmy. Zwykle jedliśmy klasyczny żółty ser: gouda, tylżycki czy jakiś tam podobny. A teraz smakujemy nowych i jestem zadowolona. Taki ser potrafi wzbogacić smak dania! ;)

reklama
xbum: ooo to masz intensywny poranek :D Pobudzona pewnie jesteś, więc kawki pić nie musisz :p hihihi A co do lubienia teściowej - moja jest ogólnie ok. Nie przebywam z nią jakoś często, ale podejrzewam, że gdybym musiała to byłoby ciężko. Jak większość teściowych lubi rządzić :) POWODZENIA :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry