• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hejka:-)
Ja mam super teściową. Bardzo się lubimy i traktuje mnie jak córkę. Jak się chce poskarzyc na męża to od razu do niej dzwonię ha ha:-)
Jugo gratuluję pięknego śluzu! To dobry znak:-) korzystaj ile dacie radę!
Jugo ja będę 15 marca robić prolaktyne kontrolna możesz wpisać i 1 marca mój mąż ma badania nasienia.
Na obiad mam pomidorowke wczoraj ugotowałam i do tego karkówka z pieczarkami od teściowej:-)
Pobolewa mnie dziś prawy jajnik niestety i to na pewno nie od rosnącego pęcherzyka razem od tych zrostow:-( dziś mój 10 dzień cyklu a dominującego nie ma nigdzie więc sama nie wiem...chyba nici w tym cyklu.
Dziewczyny mój mąż chyba wysiadł psychicznie...w ogóle nie chce mu się ze mną kochać a nie będę go zmuszać przecież...nie wiem dlaczego tak mu libido spadło...
Karola piękne TSH ja miałam 2, 14 i gin powiedział że może być ale sama nie wiem...
Bum ha ha czyli zaraz test białej rękawiczki będzie? Współczuję. Jak to dobrze że mnie nikt nie przyjeżdża kontrolować!

reklama
Jugo ja mam wizytę 8.03 u gina.
Gratulacje śluzu !!! Teraz działajcie [emoji4][emoji6][emoji16] i pochwal sie jak go wyhodowalas, bo u mnie lichutko :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

No no Jugus... Nieźle z tym sluzem. Korzystaj z okazji.
Bum, ja teściowej nie posiadam także ja kontroli nie mam. Bądź co bądź może kobieta mogła być fajna no ale cóż choroba nie wybiera a śmierć tym bardziej..
Ja dziś jadę do gin po druczek. A w piątek na usg:-)

Bum hmm. Lubić lubię :) trzeba było postawić granice, powiedzieć raz co się myśli i gdzie miejsce teściowej i całej rodzinki jest i póki co jest dobrze.

hej!!!
mam serdecznie dosyc tego dnia!!! urwal nam sie tlumik i ledwo dojechalam do pracy, szybko pobieglam kupic gumy do niego, a tu 15 rodzajow tego, ale po modelu mi dobrali i dzis bede miec to zrobione, o ile dojade, rano siadl nam junkers do grzania mieszkanka, ale juz jest zrobiony, w pracy kociol, zmiany cen, zamowienia, towar ehh, ruch duzy, 3 godz siku trzymalam, bo nie bylo kiedy wyjsc, no urwanie glowy

Jugosława, super Kochana :) działaj, działaj! :)
Ooo i jest kalendarz, super :)
Heh widmo inseminacji i ivf.. wisi to nad każdą parą, która ma problem, ale tak jak piszesz nic strasznego. Ja tego nie traktuję w ogóle jak coś inne, nadzwyczajne.. normalnie jak leczenie zwykłe, bo to jest leczenie.. mimo tego co mówią niektórzy :) Ja bym na inseminację nie traciła czasu i kasy.. prawdopodobieństwo tutaj jest bardzo malutkie.. chyba, że jedną spróbować do 3 max :)

luska: u mnie dzisiaj spokojniejszy dzień niż wczoraj, ale muszę skończyć parę rzeczy. A ty co masz dzisiaj w planie?

Zrobiłam na obiadek sosik pieczarkowy z cebulką i natką, a do tego makaron tagliatelle i ser pecorino! Będzie pysznie! Powiem wam, że od pewnego czasu odkrywamy smaki różnych serów, których tak standardowo nigdy nie kupowaliśmy. Zwykle jedliśmy klasyczny żółty ser: gouda, tylżycki czy jakiś tam podobny. A teraz smakujemy nowych i jestem zadowolona. Taki ser potrafi wzbogacić smak dania! ;)
Jestem u babci

reklama
hej!!!
mam serdecznie dosyc tego dnia!!! urwal nam sie tlumik i ledwo dojechalam do pracy, szybko pobieglam kupic gumy do niego, a tu 15 rodzajow tego, ale po modelu mi dobrali i dzis bede miec to zrobione, o ile dojade, rano siadl nam junkers do grzania mieszkanka, ale juz jest zrobiony, w pracy kociol, zmiany cen, zamowienia, towar ehh, ruch duzy, 3 godz siku trzymalam, bo nie bylo kiedy wyjsc, no urwanie glowy
Bidulka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry