• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Karola to wynik super co ?

Jugus oj coś czuje ze dzisiaj będzie się działo :)

Tynka moja teściowa tez do rany przyloz ....teść zresztą tez:) ....
Mnie dziś prawy jajowod się odzywał ...no ale ja po cło i czuje ze dzieje się .....

Lux współczuję ...

Monika i podoba mi się twoje podejście :) a jak tam chatka ?urzadzona?jak mama się czuje?

Lusia :)

A ja padam na twarz ... a zaraz jeszcze z młodzieżą na basen .

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

lux: miałam sos pieczarkowy z kaszą :) A ty co jadłaś? Miałaś w ogóle czas, żeby coś wszamać?

anula: basem cię ożywi :D Przynajmniej się trochę zregenerujesz, a basen bardzo dobrze relaksuje ;) Udanego wypadu.

Hej dziewczyny

Ale produkujecie ledwo nadazam

Jugoslawa to super ze sluz u Ciebie bardzo widoczny
Ja dzis bez obiadu:/ po pracy wyjazd..wiec juz za pozno ny cos robic.

Moniusia pochwal sie efektami w domki ja uwielbiam ogladac takie rzeczy trzymam kciuki by sie tym razem udalo!

Karola tsh bardzo ladne, ja mialam etap ze mialam 0,58 tsh, do tego usg tarczycy i pani doktor mowila ze jestes super przykladem dla studentow

Xbum no moja tesciowa lubi sie we wszystko wtracac heh:/ a mieszka niestety nade mna...ale teraz sie do niej nauczylam i nie jest zle...

Jugoslawa ja mam 15 marca wizyte u gina. A tak do 5 marca powinnam miec wyniki badan. I w miedzy czasie wpadnie kolejna wizyta ale to tez jak zaczne nowy cykl to bede wiedziala.

Tynka no miejmy nadzieje ze u Ciebie zadnych zrostow niema... kiedy idziesz do gina?

Ja po pracy padam...wstaje od paru dni o 4 i juz mam dosc, zasypiam na stojaco a tu jeszcze 9 dni do pracy ehh:/

julia: no produkcja tu pełną parą idzie :D Wreszcie wątek tętni życiem ;) O kurde, to się wymęczysz przez te 9 dni :/ Na szczęście światełkiem w tunelu zawsze są dni wolne. Gdzie jedziesz po pracy? Jakaś delegacja czy wycieczka? :)

A ja skończyłam właśnie kolację. Naszła mnie ochota na śledzie i wtrąbiłam prawie całe opakowanie :P Takie w pomidorach suszonych z cebulką. Teraz tylko gorąca herbata, żeby na żołądku dobrze leżały :D

LUTY:
26.02: Karola - monitoring
29.02: Jugosława - badania krwi

MARZEC:
5.03: Julia - wyniki badań (może będą wcześniej)
2.03: Xbum - test ciążowy
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - TSH
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wicyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub :D

Kogoś pominęłam?

reklama

Nowe wątki