• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Lusia no zapiczatkuj 2 krechy! :) taki prezent urodzinowy będziesz miała pikny :)

Kruczyca bo to dzień moich urodzin :)

Jugo zamulilo mnie ;)

Dobranoc

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Miał być 13 listopada (piątek) ale okazało się że K nie chce prowokować losu :D a że jego urodziny wypadły w sobotę to padło na tą datę ;) przynajmniej zaoszczedze na prezentach ;)

Monika i podoba mi się twoje podejście :) a jak tam chatka ?urzadzona?jak mama się czuje?

Dzień dobry :)

:-)
Wykańcza się, skończyli już płytki, zaraz kominek i można malować ;-) meble z ikei do kuchni już poskręcane.
Teraz jestem na etapie przemalowywania mebli - staroci :) Kupuję i maluję na biało ;) Mama ok :) jeździ na radioterapię. Pracuje, lata, włoski zostały :)

moniusia: widmo w sensie, że musimy oszczędzać zacząć :D Bo to jednak pochłonie dużą ilość kasy. A dla mnie to też po prostu leczenie i tyle. A co do inseminacji to własnie myślalam, żeby jedną zrobić. Wtedy jakoś mam wrażenie, że łatwiej będzie nam się wbić psychicznie w in vitro. No zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie.

AAA w takim sensie :) No, no pochłonie :P
No jakoś tak wydaje mi się, że w większości przypadków iui to naciąganie na kasę, bo to takie trochę w ciemno, ivf to jakiś konkret, coś widać, coś się dzieje.
Wyjdzie jak wyjdzie, być musi dobrze i będzie :)))

reklama
Monika no juz się nie mogę doczekać efektu końcowego,fajnie z ta renowacja mebli :) będzie zarabiscie .... ciesze się ze mama ok - tak trzymać :)

A mnie chyba jakieś choróbsko bierze,kicham,kaszle,pociągająca jestem .... heh szewc bez butów chodzi :) kurcze ale nie teraz .. grr

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry