• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kurcze właśnie patrze a tam co ... juz wątek " listopadowki 2016 " czekają na nas :) .... szok jak ten czas leci

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej, hej,

jestem i ja. Późne śniadanie za mną.

anula: mnie też coś w nosie kręci i głowa pobolewa. Musze to szybko przegonić. Ty zresztą też :D Widziałam właśnie listopadówki...czas zapiernicza! Ale co tam, dołączymy i my niedługo :D

lux: jak dzisiaj w pracy? Okiełznałaś wszystko wczoraj czy na dzisiaj też się szykuje szalony dzień?

moniusia: jak tam na froncie @? Czujesz, że idzie? Niech przyłazi i niech się zacznie twój szczęśliwy cykl :D:D:D Ach! Malowanie staroci na biało to świetny pomysł, żeby dać meblom drugie życie. Pięknie to się prezentuje! Już się nie mogę doczekać jak nam fotki wstawisz :D A potem kupimy działkę obok i każda się tam pobuduje :D hahaha Będziemy wszystkie razem pchały wózki :D

xbum: co tam dzisiaj w planach? Jak samopoczucie?

azylek, karola, luska, julia, kruczyca meldować się proszę z rana :D
Aaaaaaaaapsik! A idźże choróbko gdzieś indziej!

Teraz jakiś taki okres chorobowy, mnie też tak łapie, przechodzi i tak w kółko..
Właśnie muszę Wam wstawić przy okazji jakieś zdjątka co już odnowiłam :) Ciekawe czy Wam się spodoba :)
Generalnie wszystko mam w bieli i beżach, dodatkami pastelowymi będę rozweselać chatkę ;)

Boli brzuch, dziś 27 d.c. - dziś lub jutro :) cieszę się, że tak szybko zleciało... mogłabym już jechać do tego Krakowa na podgląd pęcherzyków. Bardzo jestem ciekawa czy tym razem dobrze, lepiej.. zareaguję...

Hej, hej,

jestem i ja. Późne śniadanie za mną.

anula: mnie też coś w nosie kręci i głowa pobolewa. Musze to szybko przegonić. Ty zresztą też :D Widziałam właśnie listopadówki...czas zapiernicza! Ale co tam, dołączymy i my niedługo :D

lux: jak dzisiaj w pracy? Okiełznałaś wszystko wczoraj czy na dzisiaj też się szykuje szalony dzień?

moniusia: jak tam na froncie @? Czujesz, że idzie? Niech przyłazi i niech się zacznie twój szczęśliwy cykl :D:D:D Ach! Malowanie staroci na biało to świetny pomysł, żeby dać meblom drugie życie. Pięknie to się prezentuje! Już się nie mogę doczekać jak nam fotki wstawisz :D A potem kupimy działkę obok i każda się tam pobuduje :D hahaha Będziemy wszystkie razem pchały wózki :D

xbum: co tam dzisiaj w planach? Jak samopoczucie?

azylek, karola, luska, julia, kruczyca meldować się proszę z rana :D
Aaaaaaaaapsik! A idźże choróbko gdzieś indziej!
wczoraj duzo zrobilam i na dzis malo mi zostalo, tyle co zmiana cen na nich i juz

Hey laseczki [emoji4]melduje sie i ja [emoji6]
Miłego dnia Wam życzę!
Ja dzis tez jakos dziwnie sie czuje, łamie w kościach, zimno, jakos mi słabo i niedobrze, nawet śniadania nie dałam rady zjesc. Kazdy na około chory i połowa na zapalenie oskrzeli :/ to przez ta pogodę w kratkę, wirusy lataja w powietrzu. Jakby była normalna zima i by przywaliło mrozem to wszystko by poumierało a tak to dziadostwo się plęgnie.
Ja dzis 19dc. Mam pytanie do dziewczyn które były pare razy w ciąży, czy za każdym razem tak samo sie czulyscie? Te same objawy? [emoji5]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Azylek jak z synem byłam w ciąży to nic mi nie było tylko czasem takie konkretne ciągnięcia czulam w macicy i odrazę wiedzialam ..... a teraz np było zupełnie inaczej ,byłam strasznie zakręcona, rozkojarzona o wogoke cud ze ja żyję bo samochodem jeździłam jak ostatni gamon:) spałam popoludniami i strasznie smierdziala mi kawa ... a ja ją kocham .... cycki czasem bolały a w ciąży w synem np wogole i nawet nie urosły dopiero po porodzie .... w sumie za każdym razem inaczej .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
u mnie dziś 23 dc i przed ostatni dzień brania luteiny w tym cyklu jak się cieszę!

Jugo co dziś w planach aktualnie obiad i sprzątanie , z zakupow dopiero wróciliśmy ;)

lusia to rób jutro z ranca testa ;)
Cjoc śluzu to też mam potop , ze bez wkładki się nie obejdzie :D

azylek u mnie żadnych objawów prócz brak miesiączki :)

Dziś na obiad guseppe :P + zupa kalafiorowa dla córki :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry