Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Urodziny w poniedzialek wiec sie okaze czy sie udaloLusia no zapiczatkuj 2 krechy!taki prezent urodzinowy będziesz miała pikny
Kruczyca bo to dzień moich urodzin![]()
Jugo zamulilo mnie![]()
Dobranoc
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
wczoraj duzo zrobilam i na dzis malo mi zostalo, tyle co zmiana cen na nich i juzHej, hej,
jestem i ja. Późne śniadanie za mną.
anula: mnie też coś w nosie kręci i głowa pobolewa. Musze to szybko przegonić. Ty zresztą teżWidziałam właśnie listopadówki...czas zapiernicza! Ale co tam, dołączymy i my niedługo
lux: jak dzisiaj w pracy? Okiełznałaś wszystko wczoraj czy na dzisiaj też się szykuje szalony dzień?
moniusia: jak tam na froncie @? Czujesz, że idzie? Niech przyłazi i niech się zacznie twój szczęśliwy cyklAch! Malowanie staroci na biało to świetny pomysł, żeby dać meblom drugie życie. Pięknie to się prezentuje! Już się nie mogę doczekać jak nam fotki wstawisz
A potem kupimy działkę obok i każda się tam pobuduje
hahaha Będziemy wszystkie razem pchały wózki
xbum: co tam dzisiaj w planach? Jak samopoczucie?
azylek, karola, luska, julia, kruczyca meldować się proszę z rana
Aaaaaaaaapsik! A idźże choróbko gdzieś indziej!
To kiedy tescik ?Jugus jestem i ja dzis mam 26dc zamiast okresu ogrom sluzu