• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

moniusia: biel, beże, pastele to też moje kolory :D Na pewno pięknie się wszystko komponuje. Oj to czekanie jest okropne, tak jak faza lutealna, zawsze się tak niemiłsiernie dłuży. Ja im więcej czytam o LUI tym mniej jestem do niej przekonana...może od razu od in vitro zacząć jak się dalej nie będzie udawało. Tak jak pisałaś, że invitro to konkretne działanie, a inseminacja to takie no nie do końca. To zawsze dylemat.

lux: eee to jesteś zaradna babeczka :D Super :D A co dziś na obiadek masz?

luska: śluz przed terminem @ to dobry znak :D Pozostaje nam czekać z zaciśniętymi kciukami :D

azylek: pogoda jest po prostu wymarzona dla chorowania :/ Zdrówka!

xbum: guseppe :D Koniec brania luteiny czy to dopochwowej czy doustnej zawsze wzbudza zachwyt :D U mnie na obiad kurczak w sosie z kasza.

reklama
Hej

Jugoslawa kochana ja w pracy rano bylam wiec ciezko przeczytac i odpisac:/

Moniusia no to czekam na foteczki &&&& za pecherzyki!!!
Ciesze sie ze mama sie dobrze czuje!!!

Azylek dla mnie 2 ciaze byly do siebie podobne i mam corke i stracilam coreczke.
A tak kazda miala inne objawy.

Ja czekam na @ wczoraj ostatnia tablete wzielam Dupka wiec teraz grzecznie bede czekac!

Jeny zasypiam:/

Zdrowka!!! Choc mnie tez cos meczy:/

moniusia: biel, beże, pastele to też moje kolory :D Na pewno pięknie się wszystko komponuje. Oj to czekanie jest okropne, tak jak faza lutealna, zawsze się tak niemiłsiernie dłuży. Ja im więcej czytam o LUI tym mniej jestem do niej przekonana...może od razu od in vitro zacząć jak się dalej nie będzie udawało. Tak jak pisałaś, że invitro to konkretne działanie, a inseminacja to takie no nie do końca. To zawsze dylemat.

lux: eee to jesteś zaradna babeczka :D Super :D A co dziś na obiadek masz?

luska: śluz przed terminem @ to dobry znak :D Pozostaje nam czekać z zaciśniętymi kciukami :D

azylek: pogoda jest po prostu wymarzona dla chorowania :/ Zdrówka!

xbum: guseppe :D Koniec brania luteiny czy to dopochwowej czy doustnej zawsze wzbudza zachwyt :D U mnie na obiad kurczak w sosie z kasza.
jaja kalafior i puree

Bum pytasz o Nessi, u Nessi sa zmiany, zerknij na staraczki na 2016 oj sa super wiesci :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry