• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
moniusia: biel, beże, pastele to też moje kolory :D Na pewno pięknie się wszystko komponuje. Oj to czekanie jest okropne, tak jak faza lutealna, zawsze się tak niemiłsiernie dłuży. Ja im więcej czytam o LUI tym mniej jestem do niej przekonana...może od razu od in vitro zacząć jak się dalej nie będzie udawało. Tak jak pisałaś, że invitro to konkretne działanie, a inseminacja to takie no nie do końca. To zawsze dylemat.

No to może Ci się spodoba jak pokaże efekty :) Oj tak lutealna mega się dłuży :) IUI ma sens gdy jest np. wrogość śluzu i wtedy może pomóc. a tak to nie wiem..

xbum, jutro, albo pojutrze dostanę @ to wtedy zawalę Was terminami :D narazie nie wiem kiedy będę miała wizyty, bo to zależy od @ :)

Wybaczcie kochane, nowina spotkała mnie u mamy ... byłam pewna,że pisze na Naszym wątku ...dopiero później załapałam, że na ogólnym. Co raz mam śluz z różowymi nitkami, wczoraj czerwone kropki ...martwię się, że dostanę @ w sobotę.

julia: wiem, wiem, że ty zapracowana :( Alę tęskni mi się. Najważniejsze, że wpadłaś na wąteczek :D Zdrówka i dla ciebie. Teraz to na palcach można policzyć kto nie ma na żadnej infekcji :|

nessi: po ciuchutku gratuluję :D Hihi bo to zawsze tak jest, że jak człowiek mocno chce być w ciązy, bo mu akurat czas pasuje to nie jest, a zachodzi w cyklu co spisał na straty i przy niezbyt sprzyjających okolicznościach :D Trzymaj się. Kiedy planujesz wizytę u gin? Który w ogóle masz dc? :D

lux: też zaraz się na wątek ogólny wbiłam :D Zobaczyć kreseczki Nessi :D

No to mamy w końcu upragnione dobre nowiny :D:D:D
Oby tak dalej!

reklama
Z nową pracą to współczuję , ale będzie ok :)
A jak twój zareagował na pozytyw? :)

My w szoku totalnym jesteśmy .. on myśli, że to wadliwy test. No jak po 4 latach ciąża ? Ja już miałam na 3 marca wizytę u gina na dalsze badania. Jeszcze głupia 2 dni temu meble z K dzwigałam ... nic zupełnie nic, zero objawów ... siku latam tylko częściej a i to myślałam, że to zapalenie pęcherza. Pamiętacie problemy K ze sprzętem ? Cykl jak nic myślałam, że stracony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry