• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Coś słabo to wyszło ... strasznie blady
WP_20160226_002.jpg

Załączniki

• WP_20160226_002.jpg
    WP_20160226_002.jpg
    371,5 KB · Wyświetleń: 199
reklama
Nessi ja juz pisalam, mimo iz slaba to lec na betke, ona wszystko wyjasni!!!

czeka mnie przed praca wizyta w banku, bo likwiduje konto, poniewaz zalozylam konto w innym banku, kuzwa w pko placilam 15 zl za miesiac za prowadzenie rachunku a w mbanku nie place nic, no i chce w mbanku zostac

Hej laseczki

Ja na chwile z pracy nadaje!

Nessi piekny tescik
Naewno bedzie ciemnial

Lux ja juz mam konto w mnanku i Pko i chyba tez przeniose tam! Bo mam dosc placenia prawie 20zl miesiwcznie

Hej laseczki

Ja na chwile z pracy nadaje!

Nessi piekny tescik
Naewno bedzie ciemnial

Lux ja juz mam konto w mnanku i Pko i chyba tez przeniose tam! Bo mam dosc placenia prawie 20zl miesiwcznie
i w ogole pko mnie wkurza, ciagle jakies zmiany w regulaminie, jadac dzis nie zaplace za usuniecie konta, bo mam czas do konca lutego na usuniecie konta bez ponoszenia oplat, jest cos takiego zawarte w nowym regulaminie, ze jesli sie z nim nie godze, to moge usunac konto za darmo

dzień dobry ....

nadaje juz z biura przy kawie ....

Lux a daj spokój ja mam konto w pko od zawsze i wiecznie kuzde coś .... jakieś opłaty etc .... kosmos ....

Nessi eee dla mnie ciążowy jak nic,mi też blada wychodziła,zresztą stężenie w moczu inne niż w krwii i na testy tez trzeba wziac margines każda z nas i ty pewnie też masz już bogate doświadczenie w ich używaniu.jak masz możliwość to zrób betę oba uważam ważna bo przyrost to ja teraz odrazu będę mobitorowala :) ale fajnie hehe :) dalej jesteś w szoku ?

Jugus no bo juz się martwilam o ciebie i męża twego :) dziś piątek wiec proszę cię nie szalej tam bo trzeba siły zebrać do weekendu ....

Bum co ty spisz ?

Lusia jak sytuacja ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ja nie wiem co się ze mną dzieje, jak tylko wstałam z fotela po pobraniu krwi ta zaczęła pryskać dosłownie wszędzie, jeszcze wlazłam na drzwi, cały gabinet, moje ubrania i korytarz we krwi, Normalnie łeb mi nie pracuje,przyjechałam się przebrać, kurtkę uwaliłam :( Beta na 14:00 albo na 15:00

Witajcie piątkowo,

za oknem piękny, słoneczny dzień, tak więc humor dopisuje.

nessi: o kurde! Może ciśnienie ci jakoś skoczyło i stąd to wszystko? :/ &&&&&&&& za piękną betę. Najważniejsze, że nic się nie stało, bo od takiego zamotania to sobie krzywdę można zrobić :(

anula: u mnie chyba już po owulacji :) No zobaczymy co z tego wyszło. Cuda są w końcu możliwe, nie? :D Jakieś plany na weekend?

lux: mbank super jest właśnie pod tym kątem, że nie ma opłat. Mnie pko bp wkurzało, bo jak chciałam coś stacjonarnie w oddziale załatwić to stałam w kolejkach po 2-3h, bo tyle ludzi było. I taaaak, ciągłe zmiany regulaminów. Warto szukać innych możliwości, zwłaszcza, że teraz duża konkurencja to się banki muszą wysilić trochę.

luska: jak tam?

xbum: dawaj :D

karola: daj znać co tam wyszło na monitoringu :) I &&&&&&&&&&&

julia: wow 20zł miesięcznie to spore opłaty. Ja też się wyniosłam z pko bp :) Spokojnego dnia w pracy ;)

azylek: dobre wieści z prolaktyną :)

kruczyca: chciałabym mieć cykle co 27-28 dni, kiedyś takie miałam. Teraz to średnio 30 - 32 dni :| Też niby w normie, ale te krótsze szybciej lecą ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry