• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Bum no ja lubię czerwony :) choć dwie będą lepiej komponowaly się z białym tłem.

Nessi ktos tu jest roztargniony :) czekamy na wynik ale spokojnie,będzie pozytywny :)

Jugo no właśnie planów póki co brak hehe ale grunt ze wolne będzie :) człowiek się wyspi :) u mnie za oknem deszczowo

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
anula: oooo tak! Też mam plan długiego leniuchowania i wreszcie chcę się wyspać! U mnie też brak konkretnych planów, no poza zakupami, ale to taki standard :)

NeSsi blady , ale jest , więc trzymam kciuki ;)

Lux mbank jest fajny też mam :D

Jugo no jeszcze będę myślała , że pojawi się tam druga w @ , no ale obejrzymy ...
Jak coś mamy jeszcze następny cykl ;)

anula dwie krechy to predzej z owu się pojawią , ale jeszcze obejrzymy w środę ;)

Ciekawe jak tam lusia :)

julia: no dobra, mogę wstać o 4, ale potem się położę :P Niedługo i ty będziesz miała wolne :) Teraz trochę lepiej, bo szybciej się widno robi. A latem to już w ogóle super.

Jula ja nie wstane coś ty .... ale mogę się dopiero polozyc :)

Lux dasz rade - doceniają cie :)

Bum odrazu ze owulacyjny ....

Jugo spanie i nic nie robienie to bardzo dobra opcja- wchodzę w to :)

Jula ja nie wstane coś ty .... ale mogę się dopiero polozyc :)

Lux dasz rade - doceniają cie :)

Bum odrazu ze owulacyjny ....

Jugo spanie i nic nie robienie to bardzo dobra opcja- wchodzę w to :)

oj nieraz cos dostalam od klientow, a to kawe a to czekolade, ale wczoraj taki starszy pan mnie dobil..starsi ludzie-hmm temat rzeka, trzeba ich szanowac, bo wiadomo, ale...kupil owy pan korek do pily, dalam mu dobry, pasujacy do danego modelu, a on przychodzi dwie godz pozniej i mowi, ze korek zly, mowie, ze niemozliwe, bo dalam mu wedlug pily, ktora stoi na polce i wedlug katalogu..no dobra, klocic sie z nim nie bede, mowi, ze chce odac ten korek i wziac inny, pokazuje mu inny, mowi, ze za duzy, wiec mowie, ze tamten musi byc dobry, ale dziadek daje mi ten korek do zwrortu, ja patrze, korek caly w oleju od pily, folia brudna od tego oleju a paragon caly tlusty, mowie, ze nie moge tego przyjac, bo zaden klient mi tego nie kupi a tak brudnego paragonu nie przyjmie mi ksiegowa gdy zrobie zwrot, suma sumnarum dziadek zostal z tym korkiem na lodzie...

reklama
lux: ludzie starsi są specyficzni. Wcale się nie dziwię, że nie przyjęłaś zwrotu. Mógł chociaż wyczyścić korek to byłoby mniej problematyczne, a tak? :/ No cóż. Na szczęście korki do piły chyba nie są jakoś specjalnie drogie, a następnym razem pan będzie dokładnie znał model swojej piły :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry