• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Posprzątane , nawet okna z jednej strony umylam :D ale niech już mój P wraca bo kuzwa mam mega marude w domu ...

Lux ale ten typ serio jakiś zjeb genetyczny , sory za wyrażenie :P

Kruczyca ty się nameczysz ... za pewne bierzesz duomox lub amotaks czy nie ? ;)
Kuruj się :*

nessi: jak tam wynik? Jest? :D

xbum: ale szał sprzątania kochana :D Ja też muszę okna pomyć, ale poczekam aż cieplej będzie, bo sobie doprawię zatoki. Wychodzenie zębów to zwykle dla rodziców lekko mówiąc koszmar :| A smarujesz czymś dziąsełka? czy to nie od zębów marudna?

xbum: ale szał sprzątania kochana :D Ja też muszę okna pomyć, ale poczekam aż cieplej będzie, bo sobie doprawię zatoki. Wychodzenie zębów to zwykle dla rodziców lekko mówiąc koszmar :| A smarujesz czymś dziąsełka? czy to nie od zębów marudna?
Wy o sprzataniou a ja zapieniczam w robocie, znow mam dostawe

Betka 400,91 :huh: Niech mnie ktoś w łeb pierdylnie, to jakieś jaja normalnie ... to jest niemożliwe żebym w ciąży była

Za 9 mesięcy dopiero chyba do mnie dotrze jak bóli dostane ... niesamowite, nic, zupełnie nic oprócz siusiania mi nie dolega ... dziwne :)
Dziekuję!
Przesyłam fluidy! Kochane, straciłam wiarę i nadzieję ... poddałam się, odwazyłam się zrezygnowac z pracy pewnej by iśc do innej zdobyć doświadczenie i bum! To nierealne, przecież tylko 2 razy się przytulaliśmy i to raz ze słabym finiszem ... ja nie wiem to chyba jakaś pomyłka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry