Luxuorius
Moderatorka
haha patrz nie pomyslalamLuxia - Starszym ludziom powiedz,że w Radiu Maryja nie pozwalają na zwrot używanych towarów![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha patrz nie pomyslalamLuxia - Starszym ludziom powiedz,że w Radiu Maryja nie pozwalają na zwrot używanych towarów![]()

Wy o sprzataniou a ja zapieniczam w robocie, znow mam dostawenessi: jak tam wynik? Jest?
xbum: ale szał sprzątania kochanaJa też muszę okna pomyć, ale poczekam aż cieplej będzie, bo sobie doprawię zatoki. Wychodzenie zębów to zwykle dla rodziców lekko mówiąc koszmar :| A smarujesz czymś dziąsełka? czy to nie od zębów marudna?
nessi: jak tam wynik? Jest?
xbum: ale szał sprzątania kochanaJa też muszę okna pomyć, ale poczekam aż cieplej będzie, bo sobie doprawię zatoki. Wychodzenie zębów to zwykle dla rodziców lekko mówiąc koszmar :| A smarujesz czymś dziąsełka? czy to nie od zębów marudna?
Niech mnie ktoś w łeb pierdylnie, to jakieś jaja normalnie ... to jest niemożliwe żebym w ciąży była