Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki ja lykam je odrazu popijam wodaja tez melduje się ogarnięta i gotowa do snujutro piątek nananaa
![]()
Jula kurcze ciekawa jestem wyniku ....a @ niech się spreza ....a na co do kina ?
Karola kurcze usg to zawsze taka dla mnie emocjobujaca chwila heh bo jednak człek ciekaw co w środku .... a ty monitoring jak dobrze pamiętam?
Azylek no,dobrze że jesteśja to dziś mega mul .... jutro w pracy planuje uskuteczniac obijanko i w dodatku szybko skonczyc hyhy ....
Kruczyca a cykle jak długie masz ? ja pikol u mnie to z 9dc albo 10 .... nawet nie liczę .... a co tam ...miał być luz wiec jest i nawet dobrze mi z tym
Lusia twoja kiecusia tez bombowa ... podoba mi sięp.s jak ci idzie z lnem ? ja kupiłam takie tabsy do rozgryzania albo ssania ooo armagedon powiem ci ze mega ciężko ....
Bum,Nessi czekam jutro na focie przy kawie w biurze
aaa co tam jeszcze przed wyjściem spojrzę .... kciuki ....
Jugo nie zakodowalam cie tu ?? chyba nie meczysz męża dzień caly ?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Nie zrobilam testu okresu brak boje sieKruczyca ja dzis tez 19dc [emoji6] jem jak świnia [emoji15] pożeram wszystko normalnie! Śluzu nie mam nic na razie, ale ja mam ovu pózniej niz Ty wiec pewnie kwestia 2 dni. Cycki nigdy mnie nie bola przed @ a na buzi cały czas cos mam, przez cały cykl :/
Luska ze spokojem, bo nam sie wykończysz ! Ja juz nie kupuje testów, bo tylko siedziałam od roku na kiblu i sikalam, raz na ovu raz na ciążowy i tak all the time!! [emoji52] powiedziałam sobie basta! Bedzie to bedzie.
Anula ja siedzę i ledwo sie ruszam taka obzarta[emoji102] jutro pracowity dzien a znowu pewnie nie bede mogła usnąć w nocy [emoji17]
Prl w normie, dzwonili od gina [emoji6]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Nie zrobilam testudzień dobry ....
nadaje juz z biura przy kawie ....
Lux a daj spokój ja mam konto w pko od zawsze i wiecznie kuzde coś .... jakieś opłaty etc .... kosmos ....
Nessi eee dla mnie ciążowy jak nic,mi też blada wychodziła,zresztą stężenie w moczu inne niż w krwii i na testy tez trzeba wziac margines każda z nas i ty pewnie też masz już bogate doświadczenie w ich używaniu.jak masz możliwość to zrób betę oba uważam ważna bo przyrost to ja teraz odrazu będę mobitorowalaale fajnie hehe
dalej jesteś w szoku ?
Jugus no bo juz się martwilam o ciebie i męża twegodziś piątek wiec proszę cię nie szalej tam bo trzeba siły zebrać do weekendu ....
Bum co ty spisz ?
Lusia jak sytuacja ?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bo czuje sie fatalnie mdli mnie slabn mi okresu dalej brak oszaleje zarazKruczyca kciuki nam się wszysykim przydadzą
Ciekawe jak tam lusia bo dziś wcale nie pisała ...