• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
ja tez melduje się ogarnięta i gotowa do snu :) jutro piątek nananaa :)

Jula kurcze ciekawa jestem wyniku ....a @ niech się spreza ....a na co do kina ?

Karola kurcze usg to zawsze taka dla mnie emocjobujaca chwila heh bo jednak człek ciekaw co w środku .... a ty monitoring jak dobrze pamiętam?

Azylek no,dobrze że jesteś :) ja to dziś mega mul .... jutro w pracy planuje uskuteczniac obijanko i w dodatku szybko skonczyc hyhy ....

Kruczyca a cykle jak długie masz ? ja pikol u mnie to z 9dc albo 10 .... nawet nie liczę .... a co tam ...miał być luz wiec jest i nawet dobrze mi z tym :)

Lusia twoja kiecusia tez bombowa ... podoba mi się :) p.s jak ci idzie z lnem ? ja kupiłam takie tabsy do rozgryzania albo ssania ooo armagedon powiem ci ze mega ciężko ....

Bum,Nessi czekam jutro na focie przy kawie w biurze
aaa co tam jeszcze przed wyjściem spojrzę .... kciuki ....

Jugo nie zakodowalam cie tu ?? chyba nie meczysz męża dzień caly ? :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dzieki ja lykam je odrazu popijam woda

Kruczyca ja dzis tez 19dc [emoji6] jem jak świnia [emoji15] pożeram wszystko normalnie! Śluzu nie mam nic na razie, ale ja mam ovu pózniej niz Ty wiec pewnie kwestia 2 dni. Cycki nigdy mnie nie bola przed @ a na buzi cały czas cos mam, przez cały cykl :/
Luska ze spokojem, bo nam sie wykończysz ! Ja juz nie kupuje testów, bo tylko siedziałam od roku na kiblu i sikalam, raz na ovu raz na ciążowy i tak all the time!! [emoji52] powiedziałam sobie basta! Bedzie to bedzie.
Anula ja siedzę i ledwo sie ruszam taka obzarta[emoji102] jutro pracowity dzien a znowu pewnie nie bede mogła usnąć w nocy [emoji17]
Prl w normie, dzwonili od gina [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Nie zrobilam testu okresu brak boje sie

dzień dobry ....

nadaje juz z biura przy kawie ....

Lux a daj spokój ja mam konto w pko od zawsze i wiecznie kuzde coś .... jakieś opłaty etc .... kosmos ....

Nessi eee dla mnie ciążowy jak nic,mi też blada wychodziła,zresztą stężenie w moczu inne niż w krwii i na testy tez trzeba wziac margines każda z nas i ty pewnie też masz już bogate doświadczenie w ich używaniu.jak masz możliwość to zrób betę oba uważam ważna bo przyrost to ja teraz odrazu będę mobitorowala :) ale fajnie hehe :) dalej jesteś w szoku ?

Jugus no bo juz się martwilam o ciebie i męża twego :) dziś piątek wiec proszę cię nie szalej tam bo trzeba siły zebrać do weekendu ....

Bum co ty spisz ?

Lusia jak sytuacja ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Nie zrobilam testu

luska rób testa , będziesz wiedziała na czym stoisz i tyle ;)

karola nie znam się na tych pęcherzykach , ale jak masz zaciesz to chyba super , że są takie więc super :P

julia zabierz mnie do kinaaa ;)

Staram sie was nadrobic julia a z moim samopoczuciem kiepsko melduje zyje jajniki bola a ja przyjechalam do babci odpoczac szwagierka mnie wkurzyla sypie snieg to jakas masakra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry