• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
lux: a ty masz tak standardowo kogoś do pomocy czy sama wszystko robisz?

nessi: wow! GRATULUJĘ! Piękna betka! Niech ładnie rośnie! Ale się cieszę :) :) Eeee to jak taka wysoka na początku to może nawet będzie coś wiecej niż sam pęcherzyk na pierwszej wizycie :D A może będą dwa pęcherzyki ;) ;) ;)

anula: uuu biedactwo, niech zdrowieje syn! Teraz to chyba nawet najzdrowsi się poddają i łapą jakieś infekcje, bo za dużo tego lata dookoła. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Gorączka jest, znaczy walczy organizm.

xbum: e to jak piątka idzie to już niedużo zostało :D Przetrwacie to i mała też :D

julia: ja to zawsze przyspiam w kinie jak jadę zmęczona....nawet jak film ciekawy :) A na co idziecie?

karola: no to piękny, dorodny pęcherzyk :D Pewnie na dniach pęknie :D Pracowity weekend się wam szykuje :D

luska: ale nas trzymasz w niepewności :D

To jest po prostu śmiech na sali, żeby taka słaba kreska była przy beta hcg 400 :| Nic tylko kasę ciągną producenci! Nie dziwne, że czasem w dniu @ nie wykrywa :/ Jednak beta hcg z krwi najlepiej oznaczyć, bo się wie co i jak. A test to chyba kilka dni po @ ...

luska: domyślam się co czujesz. Zrobisz jak zechcesz oczywiście :) Ja po tym wszystkim to będę na betę jeździć, a test to sobie na pamiątkę zrobię jak będę wiedziała, że z krwi wyszło dobrze :D Albo sikańca zrobię dopiero po terminie @.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry