• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

1.5 roku ma a idzie dopiero 5 , i z kazdym zębem tak jest ... eh no muszę przeżyć , zebole będzie miała po tacie mój P to jeszcze mlecznego maa ! :D

Żartujesz z tym mleczakiem ?!? :szok: Przecież pod spodem jest stały ząb,

Nessi i zobacz jakim bublem są testy .... niby od 25 wykrywają ciążę a nikt mi nie powie ze przy 400 jednostkach we krwi jest kurcze aż taką różnica w siku skoro blada kreseczka ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ja już dzisiaj prawie płakałam bo takreska była bledsza od wczorajszej .. dlatego się tak bety bałam.Z tymi testami to nigdy nic nie wiadomo . na tych moich nie ma nawet stężenia, ja nie wiem co to jest czy 25,10, nic nie było napisane
Mam nadzieję, że owulacyjne są bardziej czułe.

Aaaa to może u mnie jeszcze będzie druga krecha w @ :D
Dlatego mało kto testom wierzy ... dziewczyny pisały, że po terminie @ testy negatywne wychodziły - dopiero na becie wychodziło
Trzymam kciuki

Nessi gratulacje z całego serca [emoji4] który to był Wasz cykl starań?
Kruczyca u mnie dzis juz tez duzo białego gęstego śluzu, tak jak mówiłam [emoji6] jedziemy dzien po dniu po sobie [emoji5]
Bum tej 2 krechy tez życzę [emoji4]
Anula tak jak mowisz, testy do dupy. Byle tylko sie sprzedawały a najbardziej mnie śmiesza te, na których jest info, ze wykrywają ciąże 6 dni po zapłodnieniu[emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Cykl starań ? Mnie trzeba o lata starań pytać :)
U mnie ze śluzem to było po owu jak na @ biały ale nie dużo, dopiero 3 dni przed @ zaczęło się go sporo wydobywać. Jest właśnie biały gęsty, ale na papierze wygląda jak perłowy, szkli sie niemiłosiernie.

Nie zrobilam testu okresu brak boje sie
Ile się Ci spóźnia kochana ?

Wiadomość z ostatniej chwili... W 11 dc w prawym jaajniku mam pecherzyk 25,5. Ale mam zaciesz :-D

Piękny ! Do dzieła !

Jogusia - betka na jedno ... wedle norm wypada 4 tydzień, :)

luska: domyślam się co czujesz. Zrobisz jak zechcesz oczywiście :) Ja po tym wszystkim to będę na betę jeździć, a test to sobie na pamiątkę zrobię jak będę wiedziała, że z krwi wyszło dobrze :D Albo sikańca zrobię dopiero po terminie @.

A idz Ty z tym testem na pamiątkę, ja ostatnio Michała znalazłam - szmat czasu ... ja nie wiem co tam w nim było po tym czasie ale dwóch kresek już nie widziałam ... zamazane strasznie

Jugo no juz me dziecko dostało cudownego ozdrowienia jak tylko hasło do wifi mu wpisałam na tablecie bo szlaban był :)

Hahahaha, jakbym o swoim Szogunie czytała :)

reklama
NeSSi nie żartuje , obejrz w załączniku 3 ząb , widać to bo widać ale dentystka mówi , żeby go nie usuwać bo ten stały jak będzie chciał wyjść to wypcha tego mleczaka a tak jak wyrwie to z luka bedziee chodził nie wiadomo ile aż tamten wyjdzie hahaha :P
Takie jaja :D

Załączniki

• IMG_20160226_190533.jpg
    IMG_20160226_190533.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 68
Nessi mężu uwierzyl ? powtarzasz betę m

A tam uwierzył ... ja sama nie wierzę to i jemu się nie dziwię. Moja mama to lata jak szalona .. bo jej dopiero co mówiłam, że ginka podejrzewa u mnie niepłodność wtórną.

Ja to mówię, ''zamienił stryjek siekierkę na kijek'' Bałam się, że nie będe już więcej w ciązy a teraz, że nie donosze.

Nessi też się dziwię , że go ma , ale on to dba o niego baardzo :D.
Nie bój się nic , wszystko będzie dobrze ;)

No i jutro weekend , szybko to leci ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry