• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Karola gratki oby szybko pekl bo juz duzy jest

Luska kochana jak mdli to dobry objaw ku 2 kreseczkom

Xbumx z mila checia bym sie zamienila...bo mam takie nerwy ze chyba niedam rady tam wysiedziec

Jugoslawa 7 rzeczy o ktorycn niewiemy o facetavh czy jakos tak hehe

Anulka zdrowka dla prezesa

Karola gratki oby szybko pekl bo juz duzy jest

Luska kochana jak mdli to dobry objaw ku 2 kreseczkom

Xbumx z mila checia bym sie zamienila...bo mam takie nerwy ze chyba niedam rady tam wysiedziec

Jugoslawa 7 rzeczy o ktorycn niewiemy o facetavh czy jakos tak hehe

Anulka zdrowka dla prezesa
Albo nasilone pms

Jugo a wiesz , że ja też mam takie preczucie , że u neSSi będą bliźniaki jakoś mi się to śniło :D

anula haha no udanego masz syna ;)

Aaa mi dzisiaj cały dzień zimnooo ...
Myslalam , ze mojemu dziecku do dzisiaj łóżko przyjdzie a tu doopa dopiero e poniedziałek lub wtorek ...

Edit : Julka po filmie zdaj relacje czy warty obejrzenia ;)

Karola to duuuży juz pęcherzyk !! Piękna owu sie szykuje! Dawajcie dziś, bo to ostatni dzwonek zanim pęknie. Moje pękają chyba mniejsze [emoji6]
Ale jaja laski ! Zaraz każda w ciąży bedzie ! [emoji4] to ja chyba sie usune juz z tego forum [emoji6]
Bo u mnie to jak krew z nosa idzie [emoji4][emoji52]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry