• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi i co i co ! ? mówiłam :) heh ale fajnie :) jednak cuda się zdarzają :) ale się ciesze .... tyle lat napinki a tu niespodzianka :) a m jak uwierzył ?

a mnie za to do szkoły ścigali ze młody źle się czuje i faktycznie ma gorączkę .... leży w łóżku juz nafaszerowany... i tak długo się trzymał ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
NeSSi piękna beta !!!
No to mamuska czekamy na zdjęcie fasolinki :*
Teraz dużo odpoczywaj ;)

Jugo tak smaruje jej , ale to nic nie daje ...
1.5 roku ma a idzie dopiero 5 , i z kazdym zębem tak jest ... eh no muszę przeżyć , zebole będzie miała po tacie mój P to jeszcze mlecznego maa ! :D

anula teraz ciągle jakieś chorubska w szkołach i przedszkolach ....

Nessi i zobacz jakim bublem są testy .... niby od 25 wykrywają ciążę a nikt mi nie powie ze przy 400 jednostkach we krwi jest kurcze aż taką różnica w siku skoro blada kreseczka ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Nessi gratulacje z całego serca [emoji4] który to był Wasz cykl starań?
Kruczyca u mnie dzis juz tez duzo białego gęstego śluzu, tak jak mówiłam [emoji6] jedziemy dzien po dniu po sobie [emoji5]
Bum tej 2 krechy tez życzę [emoji4]
Anula tak jak mowisz, testy do dupy. Byle tylko sie sprzedawały a najbardziej mnie śmiesza te, na których jest info, ze wykrywają ciąże 6 dni po zapłodnieniu[emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry