• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kruczyca czase to marzę , żeby odpocząć , ale jak już leżę w łóżku to bym coś
porobiła :D
Jaa to wieczorami siedzę na allegro i przeglądam wszystko co fajnego jest :P

reklama
Witajcie z rana,

xbum: sernik zrobiony? :D A jaki robisz? Przyjemnego spotkanka w takim razie :) A kto cię odwiedza? Ja też jestem uprzedzona do polskich komedii, ale czasem trafiają się takie rodzynki, które zaskakują i okazują się fajne.

luska: tylko spokój może pomóc :)

anula: też miałam wenę na winko, ale jakoś się senna zrobiłam i nawet nie zdążyłam otworzyć :D jak tam młody? Nadal cudowne ozdrowienie jest grane? :D

julia: ty już pewnie w pracy. Nie wstałam co prawda o 4, ale po 6, więc nie tak źle. Żeby dzień w pracy szybko ci zleciał i nie było niespodzianek ;) No chyba, że jakieś pozytywne to niech będą :) A czemu miałaś wczoraj nerwy przed seansem? Coś się stało? Mam nadzieję, ze dzisiaj trochę lepiej.

karola: jak tam? Noc wykorzystana? :D:D:D Hihihi

kruczyca: jak samopoczucie? Gardło lepiej?

moniusia: jak tam na froncie? @ jest? Początek nowego cyklu już coraz bliżej :D To będzie ten cykl, coś czuję ;)

azylek: coś jest z tym brakiem chęci na cokolwiek. Czasem mam ochotę wyjść gdzieś i poszaleć, ale to nie to samo co parę lat temu. Teraz tak jak piszesz - dresik i własne towarzystwo jakoś bardziej kręci. Może po 40 nam się odmieni? I będziemy latały co weekend na imprezki :D hihi druga młodość czy jakoś tak ;)

nessi: i obejrzałaś jakiś film wieczorem? Wow! Litr wody to sporo tak na raz :D Chociaż jak człowiek spragniony to może wiele ;) Strach zawsze towarzyszy ciąży, czasem po prostu trzeba założyć, że będzie dobrze i tyle. W niektórych sytuacjach niewiele można zrobić, a jednak pozytywne nastawienie (które jest niestety cholernie trudne) dużo daje. Tyle kciuków masz zaciśniętych, że nie może być źle! Bądź dobrej myśli :)

lux: udanego dnia :) Co tam masz w planach weekendowych? Jacyś goście się szykują? :)

Wstaję, patrzę przez okno a tam mróz na oknach...-2 na termometrze! Mam nadzieję, że jak wyjdzie słonko to się trochę ociepli, bo gdzież tak zimno dzisiaj! Ja chcę wiosnę! Wiosno przyjdź!
Dzisiaj w planach zakupy spożywcze, sprzątanie, relaks - klasyczny weekend się zapowiada.
Zaczęłam robić testy owulacyjne, bo ciekawa byłam kiedy pęknie pęcherzyk i jak na razie to nic ciekawego z nich nie wyszło...kreski są, ale żadna nie była tak intensywna jak bazowa. No nic, zobaczymy. Może jednak znowu będzie owulacja przesunięta, albo już po. Dzisiaj jeszcze zrobię i jutro, chyba ze 3 sztuki mam jeszcze.

Udanej soboty! :)

A znasz jakiś fajny film ? My już chyba wszystko obejrzeliśmy ...
U mnie P robi kolacyjke , mała do kapania wsadzic i spac a my chyba też coś obejrzymy , ale cooo a w tv nic nie leci :sorry:

Oglądałyście serię Niezgodna ? Bardzo fajny na podstawie książki :)

Następny : Złodziejka książek :)

Nessi a jak mowisz ze latami to leczyliście sie czy cos? Dlaczego nie wychodziło? Kurde moze tu pisałaś juz, ale całkowicie mi umknęło [emoji6]
Dziewczyny bo piątki takie sa, ze żarcie i jakiś film najlepiej [emoji4] i do oporu [emoji4]
Kurde pomysleć, ze jeszcze niedawno to na imprezę bym sie szykowała a teraz 31lat i juz nawet mi sie dupy ruszyć by nie chciało [emoji6]wole w domu z mężem w dresie i we własnym wyrku [emoji4] kurde jak ten czas nagina !!!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Przez pewien czas myśleliśmy, że prędzej czy później się uda. Jak nie było efektów, poszłam do gina w swojej przychodni. Jedyne badanie jakie mi zrobił to była cytologia i zapewnienia, że wszystko jest ze mną ok. Jak zaczęłam pisac tu na forum,przeczytałam, że dziewczyny robią badania hormonów a ja nie mam nic zupełnie. Więc poszłam do Niego ale powiedział, że nie ma potrzeby jeszcze robić badań. Zwróciłam się o pomoc do mojej ginki która prowadziła mi 1 ciążę. I nie ukrywała, że jest zmartwiona. Powiedziała, że może być problem z płodnością po pierwszej ciąży i zaczęliśmy od badań hormonów. Mój K miał zrobić nasionka ale nie zdążył się wyrobić. 3 marca miała mi zlecać dalsze badania, miałam ją nawet prosić o drożność

Myślicie, że mogę pić jedną lekką kawę ? W tamtej cąży piłam, ginka nie zabroniła jednej filiżanki.

Jogusia
- obejrzałam Duma i uprzedzenie
, Zakochana Jane,
- na podstawie książek Jane Austen :)

Ostatnia edycja:
Hej kobietki ;*

Jugo my dopiero wstalismy wszyscy moje dziecko też lubi pospac , to za sernik się zaraz zabieram a robię na kakowym spodzie z brzoskwiniami i kruszonką ;)
A dzisiaj brat przyjeżdża widujemy się raz na dwa miesiace , siostra przyjdzie i mama :)

NeSsi nie tego nie oglądaliśmy , pokazałam mojemu stwierdził , że na ten pierwszy możemy popatrzeć :D ja samaa filmow nie umie oglądać bo zaraz chrapie :P

U mnie też piękna dziś wiosna , niech się już robi cieplutko :)

hej laski :-) :)
Jugi jak zaczynalam prace to bylam razem z bratowa j dawalysmy rade, teraz jak ona jest na l4 to ciezko mi ogarnac temat zwlaszcza jak sezon sie zaczal i naprawde ogromny ruch mamy,ludzie chodza, co kilka dni towar, jakies specjalne zamowienia, ale musze dac rade, bratowa mowila, ze tez jak byla wiosna rok temu to miala taki kociol, zima jest spokojniej

wczoeraj zaliczylismy fajowy seks, naprawde bylo super, dawno tak nie bylo hahaha :laugh2:

gosci nie mamy, my wyjezdzamy w gosci :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry