Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A znasz jakiś fajny film ? My już chyba wszystko obejrzeliśmy ...
U mnie P robi kolacyjke , mała do kapania wsadzic i spac a my chyba też coś obejrzymy , ale cooo a w tv nic nie leci![]()
Przez pewien czas myśleliśmy, że prędzej czy później się uda. Jak nie było efektów, poszłam do gina w swojej przychodni. Jedyne badanie jakie mi zrobił to była cytologia i zapewnienia, że wszystko jest ze mną ok. Jak zaczęłam pisac tu na forum,przeczytałam, że dziewczyny robią badania hormonów a ja nie mam nic zupełnie. Więc poszłam do Niego ale powiedział, że nie ma potrzeby jeszcze robić badań. Zwróciłam się o pomoc do mojej ginki która prowadziła mi 1 ciążę. I nie ukrywała, że jest zmartwiona. Powiedziała, że może być problem z płodnością po pierwszej ciąży i zaczęliśmy od badań hormonów. Mój K miał zrobić nasionka ale nie zdążył się wyrobić. 3 marca miała mi zlecać dalsze badania, miałam ją nawet prosić o drożnośćNessi a jak mowisz ze latami to leczyliście sie czy cos? Dlaczego nie wychodziło? Kurde moze tu pisałaś juz, ale całkowicie mi umknęło [emoji6]
Dziewczyny bo piątki takie sa, ze żarcie i jakiś film najlepiej [emoji4] i do oporu [emoji4]
Kurde pomysleć, ze jeszcze niedawno to na imprezę bym sie szykowała a teraz 31lat i juz nawet mi sie dupy ruszyć by nie chciało [emoji6]wole w domu z mężem w dresie i we własnym wyrku [emoji4] kurde jak ten czas nagina !!!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app