Nie wiem. Nigdy nie wierzyłam w takie pomyłki,aż do teraz.. Chyba pomylili z inną parą.. ta para pewnie myśli, że jest zdrowa.. To akurat w laboratorium, któremu klinika zleca te badania.ale jak sie mogli tak pomylic?!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem. Nigdy nie wierzyłam w takie pomyłki,aż do teraz.. Chyba pomylili z inną parą.. ta para pewnie myśli, że jest zdrowa.. To akurat w laboratorium, któremu klinika zleca te badania.ale jak sie mogli tak pomylic?!
Monika no aż mnie kuzwa ciarki przeszly ! Kamień z serca ze to pomyłka,nie dziwie się ze jesteś wykończona ! Ja pierdziele .... no mexyk jakiś .... teraz to już trzymam kciuki i nie puszczam !
Nessi no to miłego .... my to w domu ... musze młodego podkurowac ... kurcze tylko najgorsze ze poza gorączka i bólem głowy nic .. daje witaminy C i zobaczymy czy coś się rozwinie .... oby nie ....
Mamusia z serniczkiem przyjedzie haa .. czekam
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Jejku w tym labie to powinni teraz odszkodowania ludziom płacić ... nie do pomyślenia.Boze to strazne az mam ciarkiNie wiem. Nigdy nie wierzyłam w takie pomyłki,aż do teraz.. Chyba pomylili z inną parą.. ta para pewnie myśli, że jest zdrowa.. To akurat w laboratorium, któremu klinika zleca te badania.
Wiem ja dalej czekam zrobie test jutro jak sie nie pojawidzień dobry ....
U mnie też mroźno ale słońce ;w nocy było Kongo bo jak tylko leki przestawały działać to temperatura .... biedne dziecko me .... i jeszcze mówi do mnie " ale ty biedna jesteś bo musisz wstawac " .... no a jak mogłabym nie ....
Lusia pomysl ze będzie co ma być i nie wolno się stresowac bo osiwiejesz kochana ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Wiem ja dalej czekam zrobie test jutro jak sie nie pojawi