reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

xbum: lutkę pewnie łykasz, żeby progesteron był większy i tym samym zwięsza się szansa na zagnieżdżenie zarodka. A jak do ciąży nie dojdzie to progesteron spada i przychodzi @.

lux: co się dzieje? Znowu dostawa?

julia: trzymaj się kochana! Co nas nie zabije to nas wzmacnia! Ech, te emocje, jak już wychodzą to niezłe zamieszanie potrafią wywołać. Wszystko wróci do normy. Będzie dobrze w końcu.Tulam.

karola: to jak masz 16dc i takie duże pęcherzyki to owulacja lada dzień będzie, a przynajmniej powinna być. Z testami owu to jest tak, że według mnie trzeba się trzymać tego, żeby przed nim nie pić minimum 3h. I test zrobić po 16. Wystarczy lekko rozwodniony mocz i dupa z tego wychodzi :/ Może wyjdzie w końcu. A jeśli faktycznie ten co miał 25mm wcześniej nie jest tym co ma teraz 27mm to dziwne, bo to znaczy, że albo zmalał do tych 20mm i dlatego się nowy pobudził do wzrostu...jest trochę tych opcji :D Albo po prostu masz potrójną owulację :D

reklama
Lusia mocno jutro zaciskam aż mi krążenie wstrzyma! będzie pozytywnie,czuje to :)

Karola myślę że musicie działać ! i czekamy na efekty .... a testy w kibel ....

Bum @ to chyba z 10 dni po odstawieniu lutki powinna być ....

Padam na twarz .... dobrej nocy kobietki .... upojnych tym które działają i tym co mają ochotę ... spokojnej pozostałym ....

śniło mi się dziś ze mialam kaloryfer na brzuchu ha ha same miesnie :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nie wiem teraz czy któraś pytała o dupka i @. W każdym razie ja po odstawieniu dupka @ dostalam po 3 dniach. Tak mi cos zaswitalo.

Co do działaniu to zapowiedziała chlopu ze do niedzieli mu nie odpuszcze. A jak na mnie nie zaczeka to go obudze i zgwlace :-P

Hej dziewczynki,

Ja mam okropne zapalenie pęcherza, a do ginki się dostać nie mogę z powodu ogromnych kolejek.
Wczoraj też miałam ogromny stres, że aż apetyt mi przeszedł, martwię się czy z dzidzią wszystko ok.
Wolałabym o owym stresie nie pisać na wątku otwartym. Nie wiem co mam ze sobą zrobić.

Hej dziewczyny,

nessi: o kurczę :( A nie możesz się z nią jakoś skontaktować telefonicznie albo smsowo? Albo do innej idź :/ Zapalenie potrafi życie uprzykrzyć :/ A na razie to chyba tylko witamina C, żurawina i picie dużej ilości wody albo soków rozcieńczonych wodą :(

karola: niech się dzieje :D:D:D

anula: niezły sen :D Mi się chyba dzisiaj nic nie śniło :)

luska: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry