karola1507
Podążając za marzeniami:)
Hejo:-)
U mnie też nieciekawie za oknem. Najchętniej to bym cały dzień w łóżku przelezala:-)
U mnie też nieciekawie za oknem. Najchętniej to bym cały dzień w łóżku przelezala:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MARZEC:
3.03: Luska - beta hcg
5.03: Julia - wyniki badań (może będą wcześniej)
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
9.03: Nessi - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - TSH
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
18.03: Luska - wizyta u ginekologa
KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub
Kogoś dopisać?
no juz bylo zglaszane i jakis czas przywozili ano zaraz jak odebrali z siedziby, teraz znow mam towar krotko przed zamknięciemlux: kurierzy mają niestety swoją wizję tego co komu i kiedy przywiozą :/ A gadałaś z nim czy przy następnych dostawach nie mógłby w innych godzinach przyjechać? Czasem da się dogadać. Oj to masz jeszcze roboty trochę. Powodzenia.
azylek: plamienia mogą być powiązane z niedomogą ciałka żółtego, ale też nie muszą. Może to jakiś polip albo nadżerka? Najlepiej zbadać hormony w 2 fazie cyklu, a przede wszystkim progesteron. I to najlepiej ze 2 razy, bo on pulsacyjnie wydzielany jest. Nawet jedno badanie PRG da pogląd na to czy jest go wystarczająco dużo i czy ewentualna owulacja mogła mieć miejsce. Nie wiem czemu twój lekarz tak się broni przed suplementacją progesteronem drugiej fazy, ale może ma w tym jakieś uzasadnienie :| A przed poronieniem miałaś plamienia?