reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
ja w pracy, chce zaczac robic reszte dostawy z wczoraj, kurcze dlaczego kurier zamiast przyjechac do poludnia jest pod koniec pracy i nic czlowiek nie zdazy zrobic wrr, cos tam zaczelam wczoraj, wprowadzilam cala fakture i wycenilam czesc towaru, dzis reszta

Ja dzis 26dc i od wczoraj znowu plamie.. Po zabiegu od 7 mcy tak mam ze czasem nawet tydzien przed @ juz sie zaczyna. Dziewczyny mi piszą ze to chyba niedomoga fazy lutealnej.
Do tego od wczoraj znowu okropny bol pęcherza [emoji17]
Nessi Anula chyba nas wszystkie równo walnęło z tym. Biore furagine juz nawet, bo nie ujeżdżam..
Jugo powiedz mi cos o tej niedomodze. Kurde lekarz nie kazał mi brac dupka, ale chyba mnie w ch.. Zrobił bo przeciez bez przesady, zeby miesiac w miesiac było to samo [emoji52]
Anula i to ja jestem jakiś ewenement medyczny[emoji3]
Miłego dnia laseczki [emoji18]u mnie brzydko szaro i pada.
Luska beta bedzie jak nic !!!!!!! [emoji110][emoji110][emoji110]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

MARZEC:

3.03: Luska - beta hcg
5.03: Julia - wyniki badań (może będą wcześniej)
8.03: Azylek - wizyta u ginekologa
9.03: Nessi - wizyta u ginekologa
10.03: Luska - TSH
15.03: Anula - test ciążowy
15.03: Julia - wizyta u ginekologa
16.03: Anula - wizyta w klinice niepłodności
18.03: Luska - wizyta u ginekologa

KWIECIEŃ:
16.04: Kruczyca - ślub

Kogoś dopisać?

5.03. - wizyta w trakcie stymulacji
7.03 - punkcja (?)

:)

lux: kurierzy mają niestety swoją wizję tego co komu i kiedy przywiozą :/ A gadałaś z nim czy przy następnych dostawach nie mógłby w innych godzinach przyjechać? Czasem da się dogadać. Oj to masz jeszcze roboty trochę. Powodzenia.

azylek: plamienia mogą być powiązane z niedomogą ciałka żółtego, ale też nie muszą. Może to jakiś polip albo nadżerka? Najlepiej zbadać hormony w 2 fazie cyklu, a przede wszystkim progesteron. I to najlepiej ze 2 razy, bo on pulsacyjnie wydzielany jest. Nawet jedno badanie PRG da pogląd na to czy jest go wystarczająco dużo i czy ewentualna owulacja mogła mieć miejsce. Nie wiem czemu twój lekarz tak się broni przed suplementacją progesteronem drugiej fazy, ale może ma w tym jakieś uzasadnienie :| A przed poronieniem miałaś plamienia?

Lux ja regularnie chodzę na monit, w tym cyklu owu była i potem ciałko żółte, bo tez byłam na wizycie. Nie mam nadżerki, cytologia zawsze Ok, teraz te wymazy miałam robione i tez wyniki w porzadku. Ale w przyszłym mies wezmę dupka i zobacze czy bede plamić, bo jeśli dobrze rozumiem, to jeśli nie jest to wina progesteronu to bym nadal plamila pomino brania leku? W zeszłym mies zrobiłam prg i było go mniej niz min w f.lut ale myslalam ze mogło nie byc owu po prostu, bo akurat wtedy bylismy na wakacjach i nie byłam u gina.
Przed poronieniem zawsze 2dni przed @ lub 1 dzien przed, nigdy nie miałam tak ze od razu "ciurem" miesiączka..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry :)

anula tablela , jest też na pierwszej stronie ;)
2016.jpg

W sobotę wezmę ją aktualizuje , wiec jak co piszcie czy coś u kogoś zmieniać ;)
moniusia , teczowa dopisać ?

U mnie 29dc i ta małpa chyba z Ameryki jedziee :D

Luska trzymam i nie puszczam !

Załączniki

• 2016.jpg
    2016.jpg
    83,5 KB · Wyświetleń: 227
lux: kurierzy mają niestety swoją wizję tego co komu i kiedy przywiozą :/ A gadałaś z nim czy przy następnych dostawach nie mógłby w innych godzinach przyjechać? Czasem da się dogadać. Oj to masz jeszcze roboty trochę. Powodzenia.

azylek: plamienia mogą być powiązane z niedomogą ciałka żółtego, ale też nie muszą. Może to jakiś polip albo nadżerka? Najlepiej zbadać hormony w 2 fazie cyklu, a przede wszystkim progesteron. I to najlepiej ze 2 razy, bo on pulsacyjnie wydzielany jest. Nawet jedno badanie PRG da pogląd na to czy jest go wystarczająco dużo i czy ewentualna owulacja mogła mieć miejsce. Nie wiem czemu twój lekarz tak się broni przed suplementacją progesteronem drugiej fazy, ale może ma w tym jakieś uzasadnienie :| A przed poronieniem miałaś plamienia?
no juz bylo zglaszane i jakis czas przywozili ano zaraz jak odebrali z siedziby, teraz znow mam towar krotko przed zamknięciem

reklama
Bum z buszu chyba :) a ilu dniowe masz cykle ?

Azylek kurcze powodow plamien może być mnóstwo ... ale jak owu była,ciałko jest to czekamy ...

Karola machnij testa a co ...ja 15 planuje ale jak chcesz to nie będę taka i możemy razem strzelic :)

haa ogarnelam się .... robie zamówienie na środki czystości i mam koniec pracy na dziś hyhy - Lubie to :) nawet dostałam pochwałę od szefowej ha ha żeby widziala jak sciemniam to by jej galy explodowaly :) ale wszystko zrobione jest - jest ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry