reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

nessi: panika zawsze będzie niestety :( Sprawdzanie czy coś zostało na papierze przy każdej wizycie w toalecie :( Faktem jest, że plamienia dotyczą dużej części kobiet we wczesnej ciąży i nie zawsze jest to znak, że dzieje się coś złego. Jaką dawkę dupka zażywasz? 2 x 1 tabl? Tylko spokój i oszczędzanie :(

reklama
Tak 2 x 1, ale wczoraj wziełam 2 na raz - tak mi dziewczyny radziły ..
Zmorą są te schody :( jak tylko wlazłam na górę to czułam już że leci ... a wchodziłam bardzo powoli, aż się dzieciaki na przerwie patrzyły na mnie

Lux biore od 3 dc dzis biore moja druga tabletke;)

Jugoslawa tak biore 1 dziennie a i tak kiepsko na mnie dzialaja hihi. Oj na Clo u mnie owulacja wystepowala i tak gdzies w 20dc wiec wiesz szalu niema:/ bo normalnie i tez mniej wiecej w tym dniu cyklu mialam.

Nessi glowa do gory ja wierze ze bedzie dobrze

Ness będzie dobrze,kurcze wiem ze nowa praca i głupio ale może l4 -musisz poleżeć,odpocząć .... i pamiętaj ze wiele dziewczyn krwawi żywa krwia i jest ok .. a może to plamienia bo macica się rozciąga .... opcji jest wiele nie muszą znaczyć najgorszego

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

nessi: dobrze, dobrze, że wzięłaś dwie na raz. Progesteron nie zaszkodzi ciąży, a w razie kłopotów z poziomem prg pomoże. Trzeba być dobrej myśli, bo tak na prawdę niewiele w tym momencie można zrobić. Po prostu trzeba czekać. Tulam.

julia: ja po 1 tab branej co prawda od 5 do 9 dc też miałam owu między 18 a 20 dniem :) Dziewczyny zachodzą w ciążę z dużo późniejszej owulacji niż w 20 dniu, wiec wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń :D

anula: jak tam w Kołobrzegu było? Morze na swoim miejscu? :D Jak ty się czujesz?

Jugo taa na swoim,bez rewelacji .... za to dziś rewolucja....tak mnie wpienili w pracy ze jestem na urlopie .... szkoda gadać ....
Jak tam się czujesz ?beta ?

Jula wiesiek działa cuda z polaczeniu z clo :)

Karola test miałaś powtarzać ?

Monika o kur .... a zapodali ci te 3 co się udały ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Znowu zaczęłam plamić w pracy - to te zasrane schody ...zrobiłam z rana też bete ... ale wynik dopiero jutro. W sobotę zrobię jeszcze raz i zobaczymy co się będzie dziać .. jak bedzie rosnąć to bedę dupka brać cały czas .. jak przestanie to ...
W każdym razie czuję się źle, chociaż mnie nic nie boli to ''psyche' cierpi, na becie pielęgniarka mówiła, że to normalne, i wiele kobiet plami ... nie chcę się też nakręcać pozytywnie bo jak <odpukać> coś się stanie to ja tego nie przeżyję.
Ty przede wszystkim zmien lekarza na normalnego, ktory sie fachowo Toba i dzieckiem zaopiekuje!! i sie uspokoj babo, bo wszystko bedzie dobrze, masz to sobie jak mantre powtarzac!!!

anula: uuu to nieźle cię musieli wkurzyć! I dobrze, że na urlop poszłaś. Niech nie myślą, że mogą cię tak denerwować ;) Ja czuję, że @ idzie. Betę zrobię dopiero jak @ nie przyjdzie o czasie. Jakoś szkoda mi tych 40 zł i nerwów jak mam przeczucie, że jednak będzie @.

lux: hmmm nie przypominam sobie cykli krótszych niż 28 dni. Może z raz mi się zdarzyło, że miałam 27 dniowe, ale dawno, dawno jak jeszcze brałam plamienie za pierwszy dzień nowego cyklu :D Teraz nie mam plamień i nie mam tego problemu ;) Chociaż patrząc tak z perspektywy staraczki, cykl np. 20 dniowu byłby super :D 4 dni @, potem zaraz dni płodne i 13 dni na zagnieżdżenie :D hahaha to się rocznie szanse zwieksza :D Jak tam, ruch w sklepie duży?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry