reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

anula: uuu to nieźle cię musieli wkurzyć! I dobrze, że na urlop poszłaś. Niech nie myślą, że mogą cię tak denerwować ;) Ja czuję, że @ idzie. Betę zrobię dopiero jak @ nie przyjdzie o czasie. Jakoś szkoda mi tych 40 zł i nerwów jak mam przeczucie, że jednak będzie @.

lux: hmmm nie przypominam sobie cykli krótszych niż 28 dni. Może z raz mi się zdarzyło, że miałam 27 dniowe, ale dawno, dawno jak jeszcze brałam plamienie za pierwszy dzień nowego cyklu :D Teraz nie mam plamień i nie mam tego problemu ;) Chociaż patrząc tak z perspektywy staraczki, cykl np. 20 dniowu byłby super :D 4 dni @, potem zaraz dni płodne i 13 dni na zagnieżdżenie :D hahaha to się rocznie szanse zwieksza :D Jak tam, ruch w sklepie duży?
ha laza ludzska, wiesz u mnie sie niedawno zdarzaly krotkie cykle takie po 25 dni nawet, potem same wrocily do normy, oby tak juz zostalo

reklama
Anula pewnie urlop sie Tobie przyda i miejmy nadzieje ze wrocic tam niebedziesz musiala;)

Jugoslawa rozumiem cie i w sumie racja poczekaj z beta do poniedzialku:)

Jezzcze 10 min i wychodze do pracy:/

Karola dobrze pamietam ze za pare dni powtorzysz?;) jutro juz powinna byc ciemniejsza kreseczka;)

julia: napisałam do lux właśnie, że idealne były takie 20 dniowe cykle :D 4 dni @, potem zaraz dni płodne i 13 dni na zagnieżdzenie :D Zwiększa szansę :D

lux: e to jak same wróciły do normy to dobrze. Wiedzą co mają robić widac :D:D:D Dobrze sobie cykl wytresowałaś :D

julia: napisałam do lux właśnie, że idealne były takie 20 dniowe cykle :D 4 dni @, potem zaraz dni płodne i 13 dni na zagnieżdzenie :D Zwiększa szansę :D

lux: e to jak same wróciły do normy to dobrze. Wiedzą co mają robić widac :D:D:D Dobrze sobie cykl wytresowałaś :D
heh ciekawe jaki ten cykl bedzie, bo cycki bola tylko z boku i to jak dotkne i jakz stanik zdejme, tak to zero bolu

Wróciłam z mama z zakupow wiecie co bylam pierwszy raz w pepco i jest tam mega :D kupiłam małej kurtkę wiosenną na 19,99 zł a jest piękna , jestem zadowolona :)

Nessi lepiej by było pójść na l4 ,odpocząć dla dobra fasolinki :)

reklama
Lux ja od dwóch lat tam się wybierałam , aż w końcu mama mnie wyciągnęła i się cieszę :)
A teraz kawka i czekać do 16 ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry