reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Bum przykro. Może psychika tak zadziałała. U mnie tak było w pierwszym cyklu starań tak miałam od kilku lat 28dni rowniutkie cykle a tak 6 dni spoznienia zrobiłam betę zobaczyłam wynik a wieczorem ze mnie poplynelo

Bum przykro. Może psychika tak zadziałała. U mnie tak było w pierwszym cyklu starań tak miałam od kilku lat 28dni rowniutkie cykle a tak 6 dni spoznienia zrobiłam betę zobaczyłam wynik a wieczorem ze mnie poplynelo

Kruczyca ale to juz druga beta i ujemna , u lekarza byłam i kuzde nie chce ze mnie ta wredota wyleciec , jestem taaka zla plakaac mi się chce a nie mogę :(

reklama
xbum: kurde no :/ A może to ma coś związek z tą prolatyną twoją? Jakiś czas temu pisałaś o jakimś wycieku z cycka, może to ma związek? Poruszałaś ten temat z lekarzem? No to jak nie przyjdzie to zaczniesz brać lutkę po pobraniu. Chociaż nie wiem czy progesteron (dupek, lutka) ma jakiś znaczący wpływ na wynik przysadkowych: tsh i prolaktyny. Chociaż ręki sobie za to uciąć nie dam :D

karola: przynejmnej nauki :D I do zobaczenia rano z fotką dwóch tłustych kreseczek :)

lux: mi jak przewieje podwozie albo gdzieś zmarznę to czasem też boli :/

nessi: jak tam? Już w domku?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry