reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kruczyca ale to juz druga beta i ujemna , u lekarza byłam i kuzde nie chce ze mnie ta wredota wyleciec , jestem taaka zla plakaac mi się chce a nie mogę :(

Oj żabeczko :* Niech to dunder capnie ... co się znowu dzieje ... Ty badania jakieś robiłaś w ogóle .. ?:(

Anula ... jak samopoczucie ?:)
Luxia - smarku Ty mój mały ... jak tam zdrówko ... katarzis męczy?
Lusia .. Love You <3 Come back to me
Moniusia - Bardzo mi przykro :(
Dla Ciebie mam kawusię z czekoladą kochana, na smutki ponoć działa:(
goraca-czekoladka-z-piankami_53d24c42.jpeg

julia0903 -<3
Jugosława - co słychać dziabągu ?:)

Załączniki

• goraca-czekoladka-z-piankami_53d24c42.jpeg
    goraca-czekoladka-z-piankami_53d24c42.jpeg
    89,4 KB · Wyświetleń: 239
reklama
xbum: kurde no :/ A może to ma coś związek z tą prolatyną twoją? Jakiś czas temu pisałaś o jakimś wycieku z cycka, może to ma związek? Poruszałaś ten temat z lekarzem? No to jak nie przyjdzie to zaczniesz brać lutkę po pobraniu. Chociaż nie wiem czy progesteron (dupek, lutka) ma jakiś znaczący wpływ na wynik przysadkowych: tsh i prolaktyny. Chociaż ręki sobie za to uciąć nie dam :D

karola: przynejmnej nauki :D I do zobaczenia rano z fotką dwóch tłustych kreseczek :)

lux: mi jak przewieje podwozie albo gdzieś zmarznę to czasem też boli :/

nessi: jak tam? Już w domku?
no i sie boje, ze mnie przewialo :oo:

Oj żabeczko :* Niech to dunder capnie ... co się znowu dzieje ... Ty badania jakieś robiłaś w ogóle .. ?:(

Anula ... jak samopoczucie ?:)
Luxia - smarku Ty mój mały ... jak tam zdrówko ... katarzis męczy?
Lusia .. Love You <3 Come back to me
Moniusia - Bardzo mi przykro :(
Dla Ciebie mam kawusię z czekoladą kochana, na smutki ponoć działa:(
Zobacz załącznik 750127
julia0903 -<3
Jugosława - co słychać dziabągu ?:)
leca mi gluty i przestac nie chca zasrane a Ty jak sie czujesz? plamisz nadal?

Jugo mówiłam mu , stwierdził , że po bromku mogło mi się takie coś przytrafić a prolaktyne mam lekko podwyższoną , więc już miesiąc biorę bromka wydaje mi się , że spadło.
Wczesniej jak robiłam badaniaa to kazał przed luteina.

Nessi j robilam te to tylko prolaktyna byla lekko podwyzszona i tyle...
- FSH
- LH
- estradiol
- progesteron
- prolaktyna
- testosteron

Lux biorę ciepłe kąpiele i nic ...

Poprostu mam dość :(

Jugo mówiłam mu , stwierdził , że po bromku mogło mi się takie coś przytrafić a prolaktyne mam lekko podwyższoną , więc już miesiąc biorę bromka wydaje mi się , że spadło.
Wczesniej jak robiłam badaniaa to kazał przed luteina.

Nessi j robilam te to tylko prolaktyna byla lekko podwyzszona i tyle...
- FSH
- LH
- estradiol
- progesteron
- prolaktyna
- testosteron

Lux biorę ciepłe kąpiele i nic ...

Poprostu mam dość :(
kuzwa moze masz jakas burze hormonalna a zespol policystycznych jajnikow bral gin pod uwage?

lux: może weź ciepłą kąpiel jak wrócisz i może przejdzie. Czasem to chwilowe. A jak jesteś przeziębiona to po prostu mogło się tak przyłączyć, bez powodu większego. Mam nadzieję, że szybko przejdzie :)

xbum: no to jak tak mówił to może ma rację ;) W końcu to lekarz :D Szkoda, że ci usg nie zrobił bo wtedy byłoby może coś widać np. torbielkę na jajniku czy po grubości endometrium można coś wnioskować...Zawsze możesz zbadać prolaktynę i tsh po @ i tak wizytę masz dopiero 21.03, wiec na spokojnie :)

nessi: hop hop jak tam się czujesz?

anula: i jak z pracy się odzywali? Przeprosili za zdenerwowanie? :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry