reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

xbum: jaką dawkę będziesz brała? Masz podjęzykową czy dopochwową? A co do wpływu luteiny na hormony to znalazłam coś takiego na innym forum:

"Dzień dobry Panie Profesorze,
FSH, testosteron, E2, LH, AMH. Czy luteina dopochwowo ma wpływ na powyższe hormony?
Bardzo proszę o odpowiedź."

Odpowiada prof. Krzysztof Łukaszuk (lekarz w klinice): Tak, zwłaszcza przy dużych dawkach i długotrwałym stosowaniu taki wpływ może występować.

Uwielbiam stwierdzenie, że coś może występować. Jak pokazuje może, ale wcale nie musi :D

reklama
Jugosława - jak leżę jest ok, jak zacznę coś robić np. opróżnię zmywarke i załaduję to znowu leci .. nie wiem co za cholera się dzieje .. ale już wychodzę z założenia że co ma być to będzie
Czekam na jutrzejsza bete jak na zbawienie

xbum: jaką dawkę będziesz brała? Masz podjęzykową czy dopochwową? A co do wpływu luteiny na hormony to znalazłam coś takiego na innym forum:

"Dzień dobry Panie Profesorze,
FSH, testosteron, E2, LH, AMH. Czy luteina dopochwowo ma wpływ na powyższe hormony?
Bardzo proszę o odpowiedź."

Odpowiada prof. Krzysztof Łukaszuk (lekarz w klinice): Tak, zwłaszcza przy dużych dawkach i długotrwałym stosowaniu taki wpływ może występować.

Uwielbiam stwierdzenie, że coś może występować. Jak pokazuje może, ale wcale nie musi :D

Może a nie musi , obejrzymy najwyżej powtórzę setny raz ... :)

nessi: to to ewidentnie powinnaś leżeć i się oszczędzać :( Masz jutro zajęcia?

xbum: aż zajrzałam do swojego kalendarza i tak: ja na wywołanie brałam albo dupka 2x2 tabletki przez 5 dni lub do pojawienia się @ albo Luteinę 50mg dopochwowo 2x1 tabletka do pojawienia się @. Tak ja zażywałam. Wiem, że lekarze różnie zalecają.

Mam , od 9:00 do 13:30 ... ja już jestem przygotowana na wszystko .. w torbie mam wkładki, tampony, bieliznę na zmianę i dupka w potrzebie ... chcę być dobrej myśli ale staram się też myśleć realnie.. potem ból będzie mniejszy.

Oddaję się w ręce Boga ...

Co ma być to będzie.

Jugo też wezmę tak tylko pod jęzor i tyle obejrzymy co z tego będzie a 21-go porozmawiam z nim sobie ...
Co on o tym myśli , bo to chyba nie jest normalne .

reklama
nessi: to chyba jedyne wyjście...niestety brutalna prawda jest taka, że natura rządzi się swoimi prawami. Można suplementować lekami, a i tak co ma być to będzie :( Najtrudniej tylko zachować spokój :( Trzymam kciuki, żeby wszystko minęło i było dobrze z fasolką. Trzymaj się kochana. Tulam.

xbum: może jakiś taniec na @ trzeba odtańczyć. Jest taniec na deszcz to może i na @ :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry