reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Ness a cyc cie boli ? bo u mnie dziś kuzwa nic a nic .... nawet nie są jakieś super pełne a raczej normalne ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny mi pisały właśnie by przy tak dużej już nie robić jeszcze raz, bo tylko nerwy większe .. wysłałam wyniki do ginki sms/em i odpisała że są super ... zatem chyba dam sobie spokój. 2 tygodnie szybko zleci.
Apetyt mi wrócił .. kocham ogórki!.
A cycki bolą po bokach głównie .. napompowane jakbym już pokarm w nich miała. Najbardziej bolą po nocy ...
Anusia ... ja długo nie miałam żadnych objawów .. i tak mam wrażenie, że nawet subiektywnie sobie apetyt wmówiłam :D Bo częste sikanie to wina pęcherza była ... chociaz i tak czesto chodzę, ale przynajmniej noc przesypiam :D
Zatem o objawy się nie martw jeszcze :tak: tylko się ciesz! Ja Bogu po nocach dziękuję, że nie wymiotuję i mdłości nie mam

Bum podoba mi się twoje podejście :) faktycznie nie ma się co stresować .... a teraz na wizycie będzie juz serducho widać i słychać :)
no i właśnie ... w ciąży z młodym cyc tez mnie nie bolał i wogole był standardowy dosłownie,dopiero po porodzie jak się mleczarnia uruchomiła strzelil w objętości :) .... brzuch tylko czasem odczuwalny ... nawet moje urojone mdłości sobie poszły .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ok , to od jutra biorę :)
Taa moja aapteka too jakaś maasakryczna wszystko na zamówienie nic w niej nie ma..

anula dobrze , ze objawów nie ma , też z małą nie miałam a od 12 tyg to była porażka tylko w łóżku , wiaderko obok i spać :D

No to już mamy trzy faasolinki super :) , ciekawe czy karola bete robiła .

Hejo! Już wytrzymać nie mogłam bez Was! Anula, Karola serce rośnie! Gratulacje! Tak się cieszę :-*
Lusia odpocznij i wracaj. Ja też musiałam trochę odpocząć ale i tak czytałam co u was.
Mam do Was pytanie. Robiłam dziś badania. Norma lab. Progesteronu w fazie lutealnej jest do 20 a ja mam 20,77 co to oznacza? Dziś mój 27 dzień cyklu. Prolaktyna mi super spadła bo miałam 32 a mam 15. po miesiącu stosowania.
Lux jak tam ?
Nessi piękna beta! Plamieniami się nie martw! Ja miałam. Dwie pacjentki co już z płaczem przyszły bo podpaska na godzinę starczyła a dzidzius z pięknym bijacym sercem i dziś do domku wyszły!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry