reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

xbum: nooo nareszcie! :D Niech @ zrobi co swoje i znika szybko! Idealnie sie wstrzeliła bo i badania zrobisz bez lutki :D

lux: to nawet możesz nie poczuć, że dzień wolny :D Ale sama świadomość już poprawia humor :D No i praca w domu to też inaczej ;)

nessi: ale wystrzeliła ta twoja beta :D teraz to już dużo powinnaś zobaczyć :D Beta nie zawsze przyrasta o te 66% co 48h, tylko w tych niższych wartościach. Jak osiąga wyższe to te przyrosty się wydłużają i to znacznie, wiec nie ma co się martwić. Teraz tylko usg :D

reklama
xbum: nooo nareszcie! :D Niech @ zrobi co swoje i znika szybko! Idealnie sie wstrzeliła bo i badania zrobisz bez lutki :D

lux: to nawet możesz nie poczuć, że dzień wolny :D Ale sama świadomość już poprawia humor :D No i praca w domu to też inaczej ;)

nessi: ale wystrzeliła ta twoja beta :D teraz to już dużo powinnaś zobaczyć :D Beta nie zawsze przyrasta o te 66% co 48h, tylko w tych niższych wartościach. Jak osiąga wyższe to te przyrosty się wydłużają i to znacznie, wiec nie ma co się martwić. Teraz tylko usg :D

Dziękuję bardzo mnie uspokoiłas kochana :unsure: bo już zaczynałam wpadać w panikę i do ginki miałam dzwonić

no i mam nadzieje, ze sie wyspie jutro :-) :)

nessi: ginka ma rację, bo przy tak długim czasie pomiędzy jedną a drugą nie ma sensu tego porównywać :) A i jutro raz zrobisz to też pewnie nie będzie przyrost taki duży, bo jednak beta już wysoka. Z tego co czytałam, to mówi się, że dla bety poniżej 1200 mIU/ml czas ten wynosi 31-72h, dla bet pomiędzy 1200 a 6000 czas ten wynosi ok. 72-96h, a dla wartości powyżej 6000 to może wynieść nawet ponad 96h (4 dni!). Tak więc na spokojnie :)

lux: taaak weekend to spanie do oporu :D

reklama
Ness ale tylko teraz nie licz przyrostu książkowo bo ona jest teraz straszne wysoka i juz nie będzie tak szybko wzrastała tylko wolniej żebyś zawalu nie dostała :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry