Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj w niedziele to ja najwiecej srzatam, moj zapiernicza i sprzata w tygodniu a ja mu daje odpoczac w niedziele i sama se ogarniam, zeby on se odpoczalLux no cieszę się , ale mam nadzieję , że może marzec będzie owocny , choć tak co miesiąc sobie mówię a nici z tego
No to tak jak u mnie , choć ja nawet w niedzielę z mopem zasuwam ..
kiedy robilas przedostatnia bete? nie wiem czy to dobry przyrost czy nie, nie znam sieMam wyniki bety 6347plamienie ustaje ... od rana miałam tylko jednego kropka
ale chyba tak!! bo jednak wzroslo, cos kolo 4000 tamta mialas?wazne, ze jest przyrost i to ladny!!! i super, ze plamienie ustalo, fasolka silna jest!!!! czyli jutro masz powtorke?No własnie się nie znam ale ginka nie kazała liczyć mi od tych 2 tygodni tylko z tym następnym co zrobię w sobote
ja sie nie znam wiec Ci nie pomoge, ale Anula pisala, ze beta extra, a ona sie zna wiec napewno jest super!! jakby byl spadek to bys sie mogla martwic a tak to cieszyc sie trzeba wariatko moja ♥Luxia Ty mnie nie strasz bo będzie poniżej 50%, ale ginka mówiła, że tak starej bety z początku się nie liczy tylko te wyniki co 48 godz![]()