Bum jestem [emoji3] podczytuje Was wszystkie, cos mi sie wydaje, ze troche sie wykruszy tu zaraz, bo każda mamuśką sie robi i reszta widze ze sie nie udziela [emoji17] słuchajcie wino dobre na wszystko! Tzn mowie do nieciezarowek [emoji5]bo Nessi, Anula i Karola to na soku dajecie teraz [emoji6]
Bo ja z mężem piątek przy winie, teraz jakas kolacje musze wysmyczyc a naczytałam sie o mcdonaldzie i mi ślina do tyłka ucieka [emoji16]
We wtorek mam gina, dzisiaj 8dc i zobaczymy czy cos tam sie bedzie działo.
Tynka trzymiem kciuki !!! [emoji8]
Bum bo nawet nie napisałam, ze dobrze, ze ta wiedzizna przylazla! Teraz odliczamy do owu !!
Jugo bede gadać o tej luteinie, bo nie chce zastrzyków [emoji52]póki co, moze uda sie go namówić na tabl, chyba ze chce ze mnie siano wydoić [emoji45]
Anula spij ile wlezie! Wypoczywaj !! Póki nie masz rewolucji nad kibelkiem [emoji4]
Nessi dobrze, ze juz nie plamisz bo człowiek od razu spokojniejszy. Za to musi wjechać zapiekana w poniedziałek [emoji4]
Słuchajcie nie znam Was ale naprawde tak sie cieszę, ze po tylu trudach sie udało, mi sie od razu mordka śmieje !!!! [emoji177]
Udanego wieczoru !!
Luska wracaj, juz dosyc sama sie nasiedzialas.
Monia tak mi przykro [emoji17] nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazic co czujesz.. Myślami jestem z Toba!
Kruczyca melduj ! Ty masz jakos podobnie cykl jak ja [emoji4]
Tęczowa haloooooo !!!!!!! [emoji3]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app