reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Nessi lecę już! :-) uwielbiam naleśniki a kompletnie nie potrafię ich robić. Wychodzi mi guma i strasznie blade...już wszystkiego próbowałam i wody gazowanej i proszku do pieczenia i jest zawsze to samo niestety

ja robię tylko na mleku , nie dodaję wody i się łądnie opalają :) można też dodać troszkę cukru waniliowego :) A w ogóle to dobra jest stara patelnia :D wszystko spali :D
A co do gumy, to jak je już zrobisz, nakryj je z góry talerzem i one namiękną :)

Ostatnia edycja:
Nessi to ja tak spróbuję zrobić ale wątpię żeby te moje kapcie naleśnikowe namiekly ha ha. No i nie mam żadnej starej patelni niestety a na tych teflonach to się wcale te naleśniki nie chcą zrumienic.

Hej kobietki

Tynka a moze za duzo maki sypiesz?;) mi super wychodza;) chociaz cos hihi.
Kochana przykro mi ze ciagle sie nie udaje....ale masz racje potrzebny tu nowy lekarz nowe spojrzenie....
Widzisz ja juz id ponad 3 lat probuje urodzic i niestety nieudaje sie...;/ ciaze trace:(
Mam nadzieje ze w koncu znajdziecie przyczyny !

Moniusia slonce bardzo trudne decyzje Was czekaja...jestesmy z toba kochana.

Nessi piekna beta

Xbum co do wizyty jak wczoraj masz 1dc to niewiem czy bedzie juz widac jakis pecherzyk poniewaz bedziesz miala z 9dc no chyba ze masz szybko owulacje;) ja ide tez 9dc do gina i na vank niebedzie nic widac:/
Przez usg bedzie mogl zobaczyc czy bedzie owu i z jakiego jajnika ale niepotrafie Tobie powiedziec czy teraz juz cos zobaczy....

Ja dzis w koncu wolne;)
Jutro do pracy wstaje o 4 rano 6 dni ehhh...dam jakos rade

Jugoslawa kochana a powiedz mi gin Tobie zalecil te dawke 1,5tab Clo? Bo na mnie jedna kiepsko dziala:/ co prawda teraz sobie wzielam ale nie licze na szal;)

Hello w sobotni poranek,

nessi: ależ skąd! Ja tylko chciałabm zadbać o kubki smakowe ciężarnej kobiety :D:D:D Ojej takie licytacje na objawy to mogą do zawału doprowadzić :D

xbum: uuu te @ spóźnialskie to zwykle tak męczą :/ Mam nadzieję, że dzisiaj będzie już mniej bolało. A u gina tego 21 co będziesz to powinno być już coś widać, bo to chyba jakoś 11 czy 12 dzień będzie.

karola: bo to na usg trzeba serduszko usłyszeć, machania rączkami i nóżkami :D

anula: dobra drzemka nie jest zła :D Tak sie odpoczywa na urlopie, a co :D

azylek: zatstrzyki lepiej działają na owulację, a lutkę to czasem można brać i brać i nie będzie efektów. Wszystko zalezy od przypadku :/ Ale zawsze łatwiej zacząć od czegoś lekkiego i potem się przerzucić. To tez zalezy jak twoja owu wygląda, bo jak kiepsko to sama lutka może nie pomóc. Tak czy inaczej warto sie dopytać o wszystko :) Akurat u gina będziesz w dobrym momencie na podejrzenie jajek :)

tynka: po pierwsze sikacze są beznadziejne w wykrywaniu wczesnej ciązy, a ty masz jeszcze kilka dni do @. Po drugie cyc do przodu, głowa do góry :) Ja też sobie obiecuję co miesiąc, że w nastepnym nie bedzie mi odpierdzielać, ale zwykle nie wychodzi :| Dobrze, że się diagnozujecie, badania nasienia to ważne, bo mogą wiele zmienić. Eh a takich co nie potrafią docenić cudu jakim jest zostanie matką nawet nie będę komentować :(

julia: tak gin mi zalecił. Wcześniej miałam testowaną 1 tabletkę i był pęcherzyk, ale tylko jeden i dosyć późno pękał. Teraz liczymy na to, że będą dwa i wcześniejsza owulacja będzie. No ale to się zobaczy :) Korzystaj z wolnego zatem. Niby jeden dzień, ale można się trochę zregenerować :)

Zmykam na objazd sklepów, ryneczków i innych :D
Do później :)

Dzień dobry ....

Ogarnelam się i poszłam spać dalej ....wstałam o 9 ....masakra ....

Ness podkusilas naleśnikiami,moje dziecko uwielbia ..... zrobię na śniadanie i ja ....

Tynka Hey nie trać wiary .... porostu musimy czekać .... najgorzej ze człowiek w swojej codzienności w 99% myśli o ciąży .... nie da od tak zająć się czymś innym ... mam nadzieje ze ta ginekolog cie uspokoi,da nadzieje i co najważniejsze pomoże .....

Karola teścik był ?

Jugo oj melodie na sen miałam niezla .... udanych zakupów ....

Julia jak tam ?

Bum spisz ?jak samopoczucie ?

Kruczyca,Azylek i pozostałe meldowac się ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugo niestety u mnie ciąży na pewno brak bo już mnie solidnie brzuch boli zupełnie jak przed okresem więc test nie kłamie:-( jestem ciekawa czy gdybym też dostała clo to mogłabym wyhodować chociaż dwie komórki z jednego jajnika, skoro drugiego nie widać wcale.

Tynka u mnie clo z połączeniu z wiesiolkiem działa ....popytaj ta ginke czy przepisze no i akurat byś zaczęła zaraz brac

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry