Hello w sobotni poranek,
nessi: ależ skąd! Ja tylko chciałabm zadbać o kubki smakowe ciężarnej kobiety

Ojej takie licytacje na objawy to mogą do zawału doprowadzić
xbum: uuu te @ spóźnialskie to zwykle tak męczą :/ Mam nadzieję, że dzisiaj będzie już mniej bolało. A u gina tego 21 co będziesz to powinno być już coś widać, bo to chyba jakoś 11 czy 12 dzień będzie.
karola: bo to na usg trzeba serduszko usłyszeć, machania rączkami i nóżkami
anula: dobra drzemka nie jest zła

Tak sie odpoczywa na urlopie, a co
azylek: zatstrzyki lepiej działają na owulację, a lutkę to czasem można brać i brać i nie będzie efektów. Wszystko zalezy od przypadku :/ Ale zawsze łatwiej zacząć od czegoś lekkiego i potem się przerzucić. To tez zalezy jak twoja owu wygląda, bo jak kiepsko to sama lutka może nie pomóc. Tak czy inaczej warto sie dopytać o wszystko

Akurat u gina będziesz w dobrym momencie na podejrzenie jajek
tynka: po pierwsze sikacze są beznadziejne w wykrywaniu wczesnej ciązy, a ty masz jeszcze kilka dni do @. Po drugie cyc do przodu, głowa do góry

Ja też sobie obiecuję co miesiąc, że w nastepnym nie bedzie mi odpierdzielać, ale zwykle nie wychodzi :| Dobrze, że się diagnozujecie, badania nasienia to ważne, bo mogą wiele zmienić. Eh a takich co nie potrafią docenić cudu jakim jest zostanie matką nawet nie będę komentować
julia: tak gin mi zalecił. Wcześniej miałam testowaną 1 tabletkę i był pęcherzyk, ale tylko jeden i dosyć późno pękał. Teraz liczymy na to, że będą dwa i wcześniejsza owulacja będzie. No ale to się zobaczy

Korzystaj z wolnego zatem. Niby jeden dzień, ale można się trochę zregenerować
Zmykam na objazd sklepów, ryneczków i innych

Do później