reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Lux termin cie nie obowiązuje :) mowie ci .... nie przyjdzie ..... wyspana ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
heheh no mam cicha nadzieje, ze nie przyjdzie, obudzilam sie o piatej, no masakra i mowie no wyspalam sie...udalo mi sie usnac, pewien pan mnie wybudzil i zgwalcil, potem znow usnelam..i tak spalam do 8-40, chlopina spi, ja juz po sniadanku i umyje wlosy i jedziemy do miasta a potem obiadek, dzis kotlety, frytki i surowka :-) :)

Anula ja biorę wiesiołka na śluz i nic nie działa. Jeśli chodzi o clo to jak byłam u niej w styczniu mówiła że taki będzie plan działania a co powie we wtorek to zobaczymy. Niczego innego nie chce jak od razu strzelić bliźniaki i więcej przez te okropne starania nie przechodzić ech...skończyłby się seks z przymusu bo dni płodne a zaczął dla przyjemności. I się niby staramy myśleć inaczej, zajmować głowę czym innym, nie robić nadziei ale i tak boli i nie wychodzi.

Tynka moze Clo na Ciebie zadziala;) jak nie to jeszcze sa zastrzyki na wywolanie owu...
Ja tez mam problem z jednym jajnikiem...byl czas ze co drugi cykl bo do niczego:/

Tynka ciśnij o clo .... na mnie działa na maxa .... teraz brałam tylko po 0,5 tabletki i tak miałam mexyk w jajach ....

kuzde mam pryszcze jak nastolatka .... syf na syfie ....gęba się świeci jak psu ..... armagedon normalnie . grrr

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Młodemu wypadła lewa górna jedyna na nalesniku, ryku tyle że i mi się udzieliło:D
Ojej ... ten srel mój na szczęście się już uspokoił ... wczoraj słyszał, jak płaczę w łazience sama do siebie na widok swojej cery i włosów .. i powiedziałam :''jak ja do ludzi wyjdę?'' Na co on mi to samo dzisiaj po stracie zęba powiedział ehh...

Hej :)

Ja rano z psem byłam naa kontroli , 2 godziny w kolejce myslalam ze jajo zniose ...
Odebralam tego wiesiolka , w aptece powiedziała , że brać go 3x1 co myślicie ?

anula samopoczucie ok jest , ale leci ze mnie jak z kranu , musiałam sobie tampony super kupić :D

Jugo tak to będzie 11dc u gin na wizycie ;)
To się zapytam o te pęcherzyki o :)

Nessi ja chcę nalesnika z czym masz ? :)

Tynka a to sikacz , więc może nie wszystko stracone ;)

Ehhh nie wiem co miałam jeszcze pisać...

Miłej soboty :)

Bum mam ... wpadaj :)
Listopadówki mnie tak wkurzyły że krew mi się bulgocze .. myślałam, że tam będzie w końcu ta oaza spokoju, ale jak panikują bo objawy sie pojawiają a raz znikają to ja kuźwa powinnam już w psychiatryku wylądować bo nie mam żadnych w dodatku dziwnie plamię i 4 lata starałam się o ten cud. Trafia mnie normalnie coś jak się ludzie doszukują na siłę u siebie wszystkiego ...
matko ...

Nessi tak to jest , też jak byłam na wrześniowych to tam panika była czemu ta się dobrze czuje tej nic ... wiadomo kazdy organizm jest inny i każdy inaczej przechodzi ciążę ... ale co to się działo jak dzieciaczki się rodziły ... matko ta za mało wazy ta za duzo a czemu moje tyle czemu to tyle .. pozniej z wprowadzaniem jedzonka to za szybko to za powoli...
Ja karmiłam może z tydzień tylko piersią bo mała wiedziałam ze po moim mleku ma kolki to mi niektore zazucaly , ze to na pewno nie ta przyczyna , mleko matki najlepsze ze mam karmic itp ...
Dlatego teraz jak bede w ciazy z tad się bie russzam :D

reklama
Rozumiem Cię dokładnie bo ja to samo miałam na grudniówkach w 2009 roku/ jota w jotę, a to za szybko się sadza dziecko, za lekko ubrane ... bo mało mówi, lub nie mówi ... dlatego dla dobra siebie i kropka wolę się wycofać i nie dać się wciągnąć w schizy.
Na zdrowy rozsądek ...babki piszą że się martwią brakiem objawów a jedna pisze że jak nie miała to poroniła to kuźwa kto je teraz pocieszy ?
a i potem pisze ze dobrze miec objawy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry