reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Nessi no wiesz z mojego przykładu ja do 12 tyg nic nie miałam żadnych i nie dość że,teściowa ciągle tylko wypytywala o te objawy , ze jakies mdłości ze to tamto a
ja kompletnie nic i wchodzilam na te forum by się oderwać , odstresowac , dziewczyny miały mieć na celu zrozumieć , wspierać ze wszystko ok to tez mnie dobijaly , ze to jednak powinno byc tak ze cos jest nie tak ..
Ja to z tego wszystkiego prywatnie do gin co dwa tygodnie jezdzilam bo taka zeschozowana byłam ... ale jak ja objawow po 12 tyg dostalam to one myślały czemu one nie mają :D

Wiec trzeba myslec ze jest wszytko dobrze a nie się dobijac nie potrzebnie :)
Nees ilee razy bralas wieska ?

reklama
Nessi no wiesz z mojego przykładu ja do 12 tyg nic nie miałam żadnych i nie dość że,teściowa ciągle tylko wypytywala o te objawy , ze jakies mdłości ze to tamto a
ja kompletnie nic i wchodzilam na te forum by się oderwać , odstresowac , dziewczyny miały mieć na celu zrozumieć , wspierać ze wszystko ok to tez mnie dobijaly , ze to jednak powinno byc tak ze cos jest nie tak ..
Ja to z tego wszystkiego prywatnie do gin co dwa tygodnie jezdzilam bo taka zeschozowana byłam ... ale jak ja objawow po 12 tyg dostalam to one myślały czemu one nie mają :D

Wiec trzeba myslec ze jest wszytko dobrze a nie się dobijac nie potrzebnie :)
Nees ilee razy bralas wieska ?

Jeden cykl :D 3 x 2 własnie

Ness o cycki musze je zapytać :)

a daj spokój ..... luzik :) ....zrelaxuj się bo nie warto

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula :D:D Ty cyckowy perwersie Nasz :D

Bum, mówisz, że strasznie leci ... ja po każdym cyklu intensywnych starań miałam własnie bardzo obfity okres ... myślicie, że starania mają wpływ na jego intensywność ?

julia no moim pisze jedna kapsulka raz - dwa razy na dobe :eek:

Nessi akurat w tym co zaszlas? :D
A jak go bralas ile razy dziennie?

Nessi eee tam :D od jutra ma na drugą zmiane więc luzik będzie ;)
Idę obiad robić , później ma szwagier przyjść z narzeczoną :D , więc ciacho kupiłam i Dzień zleci :)

reklama
pieczarki gotowe, fryty w piekarniku, kotlety w panierce :laugh2:
co do obajwow to je mialam kilka dni po zagniezdzaniu i kazdy gadal, ze wymslam se mdlosci, ale jak mnie zobaczyli, ze wygladam jak trup przez te mdlosci to dawali spokoj...kazdy organzim inny, owu wtedy byla a 11 dc, w 15 dc implantacja czyli to byl poniedzialek, w piatek zaczelo mi smierdziec mieso, a potem szlo jak z gorki..mdlosci, sennosc, bol brodawek, zyly na calym ciele, dziwny sluz..ja to dopiero bylam dziwnym przypadkiem hihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry