reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Lusia kochana musimy się trzymać dzielna kobieto. Kto jak nie my?!
Azylek to ja już się zbieram do kupy, spinam poslady i koniec załamki. A tak serio to przez cały cykl się trzymam a parę dni przed okresem łapie takiego doła że tylko bym płakała. Duże nadzieje pokladam w wizycie u ginekologa. Kurde wolę z tego jednego jajnika wycisnąć ile się da, niż czekać aż i tego stracę przez endometrioze. Mam nadzieję że babka mnie nie oleje i ustawi konkretne leczenie.
Karola ja niestety nie pomogę ale bardzo często słyszę że w ciąży boki brzuch jak na okres przez zmiany w macicy i to że ona się rozpulchnia.
Kurde laski ten cykl to ostatnia szansa żeby zostać mamuśka jeszcze w tym roku!!!! No jak mamusie kocham trzeba sibie i meza brać w obroty!
Jula moim zdaniem prezent super bo przydatny a ja takie lubię. Dla mnie bez sensu jest kupowanie łańcuszków i innych tego typów rzeczy. Albo kasa albo coś przydatnego.

reklama
Tynka dokładnie mamy ostatni dzwonek , żeby w tym roku zostać mamuska , ciekawe jak to będzie :D
Ja już testy mam naszykowane , temperaturke bede mierzyć i obejrzymy :P

Dzięki dziewczyny.. Zostało mi tylko rozwiesic pranie i do wieczora leżę dupka do góry :-P A rano ostatniego tescika strzele :-) Liczyłam termin porodu ale każdy kalkulator na necie pokazuje co innego. W każdym razie wypadło na drugą połowę listopada. Mój mówi ze musi być Skorpion. Ja nie wiem czy to dobry pomysł bo M to też skorpion czasem różnie to bywa z tym uparciuchem.

A Wy laseczki musicie się zmieścić w tym roku. Nie ma bata :-P

Jeszcze nie. W poniedzialek zadzwonię. Pewnie środa albo piątek. Ja dopiero w pon mam termin @.. A tu już takie rzeczy się dzieją. Możliwe ze ten cykl miał być krótszy bo ovu była wcześniej.. Ja sobie zawsze liczę 27 dni A dziś mam dopiero 26.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry