reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Bum ja też się spotkałam już z przeróżnymi normami ale nawet z tymi Twoimi to i tak mam wysoki progesteron w fazie lutealnej i to teoretycznie 3-4 dni przed okresem.
Zrobiłam taki tescior z allegro z zieloną końcówką. Może faktycznie do doopy jest bo testy owu które były w zestawie z tymi ciążowymi też mu nie wyszły w tym cyklu a sądząc po progesteronie to owu miałam na bank i to piękne jajo musiało być skoro taki się progesteron z ciałka żółtego wyhodowal!
Karola miłej imprezki:-)

reklama
Tynka to ja chyba te same mam testy owu hahhaa :D ciekaawe jak się u mnie sprawdza :D

W ogole u mnie ta kreska kontrolna jak robilam sikacza tez taka słaba była , załącznik :D

Załączniki

• IMG_20160226_093139-480x853.jpg
    IMG_20160226_093139-480x853.jpg
    128,4 KB · Wyświetleń: 62
Mój tata też miłował % nad życie .. wybaczyłam. Jak człowiek umiera Ci na rekach ... nie pozostaje nic innego. Żałuję, że nigdy nie poznał Szoguna ...

Ja się najadłam, chciałam pospać, ale serce wali mi jak oszalałe , powieka mi mryka - życie mnie wnerwia :D
Z rana miałam płacząco - wesoły humor .. teraz typowa wścieklizna :hmm:
Taka jestem wściekła, bo robiłam pieczeń z szynki wieprzowej - jeszcze się cieszyłam, że taka ładna, noż kurde ... z knura mi dali! Niech ich dunder capnie i w pięty im pójdzie. Twarde jak 100 nieszczęść .. teraz musze dziadostwo pokroić i zrobić z tego sos, a jak nie to wywalę ...

BuM ja po CC .. z musu ... młody miał zgrażającą zamartwicę ... nie wspominam tego okresu dobrze.:-( :(

Bum to samo mamy. Dziadostwo najgorsze naprawdę. A te owu to z niebieska końcówka i robiłam 12 dni z rzędu i ciągle kreska testowa ledwo widoczna i dałam sobie spokój. A wcześniej miałam z różowa końcówka i super były i zawsze mi wychodziły.
Nessi, Bum, Karola bardzo mi przykro z powodu waszego dzieciństwa naprawdę:-( Teraz doceniam to jakich ja mam rodziców.

Ness też miałam CC z musu bo małej mi tętno spadło bardzo szybko , przy cc okazało sie ze lozysko mi się odkleilo i mala miala wody z krwia i juz poprostu ja dzieliły minuty tylko dziwne to ze miesiac w szpitalu lezalaam dziennie usg i nikt nic nie widzial a jakk krwawilam tak troche mówili , ze to normalne a to byla zywa krew ale coz , wazne ze mala caalaa i zdrowa ...
Wiec ja tez nie wspominam dobrze a tym bardziej dochodzenie do siebie po niej ..

A probujesz drugi raz sn czy jednak cc , ponoc jest teraz mozliwosc ze mozzna sprobowac po cc normalnie :)

Pokrój ją w cienkie plastry zalej woda i podus troszke na pewno dojdzie ladnie i sie nie denerrwuj ;*

Nessi jak mus to mus trzeba było ciąć żeby młodego ratować. Ale sama myśl o cięciu mnie mega przeraża. Chyba nawet jak już będę w ciąży z moimi bliźniakami to spróbuję urodzić naturalnie.

Bum ale przeżycia miałaś w czasie porodu! Jak to dobrze że młoda zdrowa i przede wszystkim ze obie zyjecie!
Bum tamte testy też z allegro z taką różowa końcówką byly i dałabym sobie palca uciąć że jak zamawiałem te to było zdjęcie tamtych różowych a tu mi taki szajs przysłali no:-/ i to 50 sztuk plus 5 ciążowych.

reklama
Tynka czasami to nie chce nawet tego wspominać , nawet zgoody na cc nie podpisałam najlepsze jest to ze najpierw mi jeszcze porod z oxy wywolywali , dobrze ze nawet tych skurczy nie czułam bo bym przeżyła dwa porody ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry