reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hejo

Nessi ja dzis na obiad mialam gulasz z kasza do tego ogorek kiszony buraczki;) M dzis zrobil bo ja z pracy wrocilam!

Anula przyjemne popoludnie masz:)
Ja juz wykapana w lozku leze i wypoczywam obok mojego chorowitka!

Ktoras z Was pytala jaki miala porod wiec mialam cesarke, wody odeszly mi na wizyciw u gina w 40tyg...niestety mijaly godziny , oksy niepomagala wiec po prawie dobie zdecydowali o cesarce, mloda urodzila sie sina:/

Jestem padnieta...wczoraj mielismy gosci do 23 z groszem a ja na 4 rano wstawalam wrrr.
Dodatkowo mloda wirus zlapal:/ wymioty, goraczka itd....

Ja u babci na imieninach :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

100 lat dla babci!

nessi: zrobiłam cały gar, mogę się podzielić :D

1325243654_by_Tangerine_500.jpg

:D ide!

Hejo

Nessi ja dzis na obiad mialam gulasz z kasza do tego ogorek kiszony buraczki;) M dzis zrobil bo ja z pracy wrocilam!

Anula przyjemne popoludnie masz:)
Ja juz wykapana w lozku leze i wypoczywam obok mojego chorowitka!

Ktoras z Was pytala jaki miala porod wiec mialam cesarke, wody odeszly mi na wizyciw u gina w 40tyg...niestety mijaly godziny , oksy niepomagala wiec po prawie dobie zdecydowali o cesarce, mloda urodzila sie sina:/

Jestem padnieta...wczoraj mielismy gosci do 23 z groszem a ja na 4 rano wstawalam wrrr.
Dodatkowo mloda wirus zlapal:/ wymioty, goraczka itd....

To i jeszcze na jeden gulasz znajdę miejsce :D

Przykro mi z powodu porodu i choroby teraz córeczki ..zdrówka dla Was kochana i siooo odpoczywać ... oczywiście jak już zjemy ten gulasz :)

Załączniki

• 1325243654_by_Tangerine_500.jpg
    1325243654_by_Tangerine_500.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 242
julia: zdrówka dla córci, mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje. Też pyszny obiadek u ciebie :) To trochę cię potrzymało podczas porodu :| No ale tego to się chyb nigdy nie przewidzi do końca. Niektórzy lekarze to zaraz kroją, a inni czekają i czekają...

Jugoslawa no dokladnie!
W tym samym szpitalu rodzila mojej przyjaciolki siostra, maly byl posladkowo ale lekarz uwazal ze niema problemu z naturalnym porodem...niestety okazalo sie ze maly nozkami zaczal wychodzic, zaklinowal sie glowka, efekt taki ze jest niedotleniony, reanimowali go 30min.
Niestety niepolyka nieplacze...czas pokaze jakie bede nastepstwa niedotlenia....
A miala urodzic zdrowego synka!!! To takie niesprawiedliwe

julia: o matko :( Biedna kobieta :( To było o włos od jeszcze większej tragedii :( Bardzo, bardzo niesprawiedliwe :( To też tragedia, bo człowiek jednak sadzi, że dziecko będzie zdrowe, zwłaszcza jak po genetycznych wszystko dobrze i ciąża dobrze przebiega...a tu nawet nie ma kiedy się przygotować na coś takiego :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry