reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

A ja dziś miałam mieć szczepienie z małą i co pojechałam 40 minut drogi a oni mi , że lekarza dzisiaj nie ma i dzwonili mi wczoraj po 9 , ze wizyta odwolana nosz qurwa ja żadnego połączenia nie miałam ...
A na dodatek wczoraj po 11 dzwoniłam się upewnić czy jak mała ma kaszel mogę z nią przyjechać ma te szczepienie i bylo ze ok ! A ta mi , ze co ma mi bilng pokazać , ze ladna pogoda spacer nie zaszkodził , myslalam ze jej szczelee w twarz.
Jak jeblam drzwiami , taki wkurw mam , ze masakra .. cała noc nie spałam bo mała przy mni co 10 minut się budziła bo dolne dwojki jej wychodzą ...
I zaś w piatek mam jechać no masakra jakaś , sory ze nie na temat ale musiałam :(

reklama
Luxi akurat ja nie robię tylko moja babcia. Na jutro zaplanowałam sobie pieczarki panierowane. Kupiłam takie ładne duże A w zamrazarce mam mięso mielone. Rany ale mam smaka...

A ja dziś miałam mieć szczepienie z małą i co pojechałam 40 minut drogi a oni mi , że lekarza dzisiaj nie ma i dzwonili mi wczoraj po 9 , ze wizyta odwolana nosz qurwa ja żadnego połączenia nie miałam ...
A na dodatek wczoraj po 11 dzwoniłam się upewnić czy jak mała ma kaszel mogę z nią przyjechać ma te szczepienie i bylo ze ok ! A ta mi , ze co ma mi bilng pokazać , ze ladna pogoda spacer nie zaszkodził , myslalam ze jej szczelee w twarz.
Jak jeblam drzwiami , taki wkurw mam , ze masakra .. cała noc nie spałam bo mała przy mni co 10 minut się budziła bo dolne dwojki jej wychodzą ...
I zaś w piatek mam jechać no masakra jakaś , sory ze nie na temat ale musiałam :(
to jest nasz polska sluzba zdrowie zyc nie umierac :wściekła/y:

Hea lewdo nadozam jaka grupa nie mam nic na telku
Teczowa grauluje
Anula super
Bum nie dziwie sie ja na onkologi pocalowalam klamke lekarz urlop a ja od grudnia czekam na wizyte teraz maj wiesz jaki byl cyrk ze zmiana daty

Bum wspolczuje
Lux ja zamowilam sobie testy owulacyjne oplace popoludniu
14dc a kreska slaba owulka mi sie opoznia chyba poprosze gin o luteine ale jazda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry