Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noł, ja jak dostaje to na calego, nawet jak leci na brazowo to za godzine dwie juz leci krewBum, a dodasz mnie do tej tajnej tu na bb? Bo ja z fejsa to nie korzystam w sumie:/
Nessi, uwazaj na siebie!!! Moze to nic powaznego ale lepiej sprawdzac, oszczedzaj sie teraz!
Luska a masz plamienia przed @?
plamienia moga swiadczyc o niskim progeresteronie, Ty go badalas czy nie, bo nie pamietam?Bywaja ostatnio 4 dni plamilam a na ten okres dwa dni potem @ 1.5 dnia i znow plamienia po @ tak 5 dni istna masakra kiedys mialam okresy 3 4 dni i koniec teraz mam plamienia
Ja tez tak mialam ale po tym hsg tak mi sie pochrzanilo i clo tez dalo mi popalicnoł, ja jak dostaje to na calego, nawet jak leci na brazowo to za godzine dwie juz leci krew
Nie bo najpierw mialam zbic tsh zbite do 2.31 teraz powiem jej o tym progesteronieplamienia moga swiadczyc o niskim progeresteronie, Ty go badalas czy nie, bo nie pamietam?
z jakiego tsh zbijalas?Nie bo najpierw mialam zbic tsh zbite do 2.31 teraz powiem jej o tym progesteronie