reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Kruczyca, przygotowania przed ślubem to są zawsze mega jazdy. Ja pamiętam to wszystko jakby to było wczoraj, a od ślubu minęło już 1,5 roku... Naprawdę bardzo miło wspominam ten czas i chciałabym go cofnąć, żeby to wszystko powtórzyć, wogóle się wtedy nie stresowałam.

Ja już dostaje pypcia... Niech już będzie chociaż koło 19... Albo żebym już siedziała w poczekalni przed gabinetem.. Jestem taka ciekawa co mi powie moja gin i co tam zobaczymy :)

reklama
Kruczyca, przygotowania przed ślubem to są zawsze mega jazdy. Ja pamiętam to wszystko jakby to było wczoraj, a od ślubu minęło już 1,5 roku... Naprawdę bardzo miło wspominam ten czas i chciałabym go cofnąć, żeby to wszystko powtórzyć, wogóle się wtedy nie stresowałam.

Ja już dostaje pypcia... Niech już będzie chociaż koło 19... Albo żebym już siedziała w poczekalni przed gabinetem.. Jestem taka ciekawa co mi powie moja gin i co tam zobaczymy :)
za duzo dzis nie zobaczysz, ja poszlam w 6 tygodniu i 3 dniu to byl zarodek i bilo serce, w 4 to malo co bedzie widac, ale przynajmniej Ci portwierdzi ciaze i bedziesz pewna, ze jest wszystko ok

Jugo ni cholery nie mam ani w wiad ani w powiadomieniach :/ a tak właściwie to nie pamietam, czy cos pisałaś czy u Was wszystko ok i zdrowi czy jakies problemy masz z cyklami czy cos ? [emoji6]
Lusia ja tez takie plamienia mam od czasu zabiegu, w tym cyklu dostanę jakies zastrzyki z progesteronem.
Kruczyca u mnie tez płodne [emoji4]znowu mamy łeb w łeb cykl [emoji12]
Ide na solarium wygrzać dupsko, a co mi tam! [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

azylek: dziwne, dziwne. Aaaa widzę, że z telefonu piszesz, tu mogą być problemy wtedy. U nas mój chłop zdrowy jak ryba, nasienie bardzo ładne, a problem jest po mojej stronie. W naturalnych cyklach nie mam prawie wcale owulacji, więc musze się wspomagać.

Hejka, zdrzemnelam się z mężem chwilę ale mi się przysnilo że się nie mogłam obudzić i się obudziłam że strachu...

Nessi bardzo dobrze zrobiłaś dawaj na izbę przyjęć niech cię zbadaja. Nawet jak cie będą chcieli przyjąć to sie wpiszesz na własne zadanie i już. Masz do tego prawo! Albo zadzwoń do swojego gina chociaż.
Kruczyca ale super ze się odezwałaś! Korzystacie już z płodnych czy na spokojnie po ślubie dopiero? Zobaczysz teraz sporo zamieszania macie ale później będziecie to miło wspominac:-)
Azylek, Kruczyca zazdroszczę tych płodnych. Mój okres jak potrzebny to się spóźnia...a tak mi rozpiera podbrzusze że szok. I jajniki mam wrażenie że mi puchna.

reklama
Hejka, zdrzemnelam się z mężem chwilę ale mi się przysnilo że się nie mogłam obudzić i się obudziłam że strachu...

Nessi bardzo dobrze zrobiłaś dawaj na izbę przyjęć niech cię zbadaja. Nawet jak cie będą chcieli przyjąć to sie wpiszesz na własne zadanie i już. Masz do tego prawo! Albo zadzwoń do swojego gina chociaż.
Kruczyca ale super ze się odezwałaś! Korzystacie już z płodnych czy na spokojnie po ślubie dopiero? Zobaczysz teraz sporo zamieszania macie ale później będziecie to miło wspominac:-)
Azylek, Kruczyca zazdroszczę tych płodnych. Mój okres jak potrzebny to się spóźnia...a tak mi rozpiera podbrzusze że szok. I jajniki mam wrażenie że mi puchna.
Tynka czy super dzis 14dc a owulacji ani widu ani slychu sluzu plodnego brak i moje endomentrium i jajeczka pozostawiaja wiele do zyczenia na bank mam cos z progesteronem prolaktyna estriadol lh fsh niskie do tego plamienia. Czuje ze progesteron jest za niski dlatego nie moge zasc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry