reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Ness czekam z niecierpliwością na twoje wyniki .....

Tęczowa ty tam nie szale.....

Karola jak tam ?

Deszczowo u mnie dziś .... śniło mi się ze @ dostalam i bolała jak cholera .... cykalam się wstać bo nie wiedziałam czy to na prawdę czy nie ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Anusia ... staraj się odprężyć ...a nie masz tam gdzies innego gina pod ręką ? Myślę, że uspokoiło by Cię usg. A tak to będziesz isę jeszcze prawie tydzień denerwować

Ostatnia edycja:
No właśnie pracuje nad wyluzowaniem ....staram się jak mogę ..... zobaczę jak coś to zawsze dla spokoju mogę na IP się wybrać choć nie chce się nakrecac

lux: no jak negatyw? No jak? :| Wychodzi na to, że jak @ przyjdzie to w następnym cyklu masz nie mieć objawów to wtedy nie przyjdzie :D

azylek: w takich niby straconych cyklach to się najczęściej zachodzi :P Hihi mam nadzieję, że szybko ci przejdzie to zatrucie i pawika na monitor usg nie puścisz :D

karola: ciąża to specyficzny stan :D Kawa jak kawa, ale czekamy na jakieś takie fikuśne, wiesz...ogórki i dżem to wiadomo, ale może na przykład czekolada z szynką, albo jabłko z musztardą :D:D:D

teczowa: testy to korcą, żeby je zrobić :D:D Ale widok || jest bezcenny :D Dobrze, że plamienie zanikło.

nessi: pewnie, że dojdziesz do siebie! Silna babeczka w końcu jesteś! :) Może nie będziesz miała po czym dochodzić. A psychika swoimi drogami chodzi, więc ma prawo raz być gorzej a raz lepiej :) Ja też nie znosze takiego zawieszenia. Do tej 15 to zniesiemy jaja, akurat na Wielkanoc!

anula: łojej ale sen :| Robiłaś w końcu powtórną betę, bo się zgubiłam w tym temacie. Do wizyty u gina jeszcze tydzień, wiec i długo i nie.

No właśnie pracuje nad wyluzowaniem ....staram się jak mogę ..... zobaczę jak coś to zawsze dla spokoju mogę na IP się wybrać choć nie chce się nakrecac

Już Ty lepiej na IP nie jezdzij ...wiesz, że tam masówka. Usg to z buta robią przez minutę i następna. Jeszcze się tylko tam nadenerwujesz bardziej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry