reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
jem salatke gyros, jedzienie sie robi, zaraz wracam do kuchni, @ brak, ale bolu tez nie ma, nadziei se nie robie, wiem,ze przyjdzie
Anula nie wiem co mam napisac...Boziu co to sie dzieje?!!!!! ku*wa!!!!!!!!! Boga nie ma...nie moge tego pojac, nie potrafie...

anula: nie no :( A może inseminacja skoro to nasienia wina? Tam wyselekcjonują piękne okazy i zostaną sami mocarni żołnierze. Nie masz problemu z zachodzeniem, więc byłoby akurat. Omija się barierę śluzu itd. Kiedyś mi lekarz wytłumaczył, że to bardzo prosty zabieg: pstryk i już :D Myślałaś o tym?

dariana: to musisz spróbować oleju :) Chociaż jak tak patrzę, to częste te kapsulki polecają na łyżeczkę wyciskać, więc teoretycznie podobnie byłoby jak pijąc z butelki :| Sama nie wiem, tak czy inaczej warto próbować.A ty wiesz że ja lubię siemię lniane i olej lniany :D

xbum: oby tak dalej, niech zdrowieje szybciutko. A ciebie puściło przeziębienie? Bo coś cię brało. Namów męża na zrobienie obiadu, namów :)

lux: twoja @ bawi się z tobą w kotka i myszkę :)

tęczowa: tak myślę i wymyśliłam, że lepsze czyszczenie niż zaparcia :D Tylko pij dużo, żeby się nie odwodnić :)

karola: uuu biegunka :( Płyny tylko uzupełniaj.

anula: nie no :( A może inseminacja skoro to nasienia wina? Tam wyselekcjonują piękne okazy i zostaną sami mocarni żołnierze. Nie masz problemu z zachodzeniem, więc byłoby akurat. Omija się barierę śluzu itd. Kiedyś mi lekarz wytłumaczył, że to bardzo prosty zabieg: pstryk i już :D Myślałaś o tym?

dariana: to musisz spróbować oleju :) Chociaż jak tak patrzę, to częste te kapsulki polecają na łyżeczkę wyciskać, więc teoretycznie podobnie byłoby jak pijąc z butelki :| Sama nie wiem, tak czy inaczej warto próbować.A ty wiesz że ja lubię siemię lniane i olej lniany :D

xbum: oby tak dalej, niech zdrowieje szybciutko. A ciebie puściło przeziębienie? Bo coś cię brało. Namów męża na zrobienie obiadu, namów :)

lux: twoja @ bawi się z tobą w kotka i myszkę :)

tęczowa: tak myślę i wymyśliłam, że lepsze czyszczenie niż zaparcia :D Tylko pij dużo, żeby się nie odwodnić :)

karola: uuu biegunka :( Płyny tylko uzupełniaj.
wiesz na dzis termin wiec do wieczora ma czas, wkurze sie jak jak jutro jeszcze jej nie bedzie a nie jest to ciaza

reklama
Jak zjadlam sniadanie to mi przeszlo:) Narazie wsuwam zakąski serowe... Kurczak mi sie piecze i nie mogę się ho doczekać. Ślina mi cieknie. Najbardziej lubię sobie potem chleb zamoczyc w tym tluszczyku:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry