reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Anusia skarbie mój nie wierzę :( Nie to nie może być prawda ... ja pie****le jakie życie jest niesprawiedliwe!
chce mi się kląć na wszystko jak jasna cholera

Ostatnia edycja:
Może jakiś wirus w powietrzu. Sama nie wiem.

Anula odpocznij, nabierz nowych sił. Pamiętasz może Asch? Ona też tak długo walczyła, nie umiała ciazy utrzymać A już tuli swoją córkę.. Wierzę ze i Tobie się w końcu uda:*

Bum przy takiej ilości hcg samo się oczyści podczas @ ....

no nic ....ja daje na luz .... chyba musze przyzwyczajac się i nauczyć żyć z myślą że już nie jest mi dane .... po tylu latach i wszystkich akcjach nikt mi nie powie ze " będzie dobrze " bo to mnie nie przekonuje ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anusia nie odchodz ...kto cię bardziej zrozumie jak nie my ? Ja być może również do Ciebie dołącze w środę .. takie życie, nie ma nic pewnego. Mamy dzieci ... mamy dla kogo być silne i jeśli trzeba będzie będziemy szukać przyczyn i dalej próbować ... do skutku cholera

Bum przy takiej ilości hcg samo się oczyści podczas @ ....

no nic ....ja daje na luz .... chyba musze przyzwyczajac się i nauczyć żyć z myślą że już nie jest mi dane .... po tylu latach i wszystkich akcjach nikt mi nie powie ze " będzie dobrze " bo to mnie nie przekonuje ....

Czytaj co piszę i głowa do góry ... pamiętasz jak pisałam o ciaży zaśniadowej ? Babki na chemioterapię po niej chodzą, leczenie trwa rok ... rok czasu bez możliwości zajścia w ciąże .. Damy radę Anusia!

U nas najprawdopodobniej wina jest słabe nasienie bo jest dużo plemników z wadą 93% a z tym nic nie zrobimy .... bo u mnie jest wszystko ok .....

Ness nie dolaczysz ! nie odchodzę coś ty ....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry