reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

No ....byleby do wiosny :)

Karola,Tęczowa jak tam sytuacja ?

Ness jakie plany a dziś ?

Kobietki meldowac się :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Oh coś wiem o chorobach ...Młody zanim mu usunięto 3 migdałek to 2x w miesiącu zapalenie oskrzeli razem z zapaleniem płuc .. ile ja się w szpitalu z Nim należałam. Jak tylko dostawał kataru to wiedziałam już, że znowu będzie tragedia.
Apropo sprzątania ...Ja odpadam:Zobacz załącznik 751339

Ostatnia edycja:
O
Dariana czytałam fajny artykuł ostatnio .... u niektórych kobiet na zewnątrz nie widać śluzu jest za to w trzonie macicy .... ja brałam wieska 3×3 i za przeproszeniem " ciekło mi po nogach " .... czytałam tez ze wskazany jest do stosowania przy kuracji clo bo clo powoduje zanik śluzu nawet na kilka cykli ....a z kolei może być tak że przy wiesiolku śluz będzie bardzo gesty i wtedy można go rozrzedzic syropem na kaszel typu Flegamina czy Mucosolwan - w życiu bym nie wpadła :) .... dodatkowo zawsze możesz siemie lniane pić albo len w tabletkach w smaku okrutny bo teraz brałam z wieskiem i go się rozgryza - istny armagedon ..... no a co do śluzu to nawet nie wiedziałam że w nim plemniki dojrzewają odpowiednio nim trafia w jajco .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

O ciekawe z tymi syropami ;) tez bym nie pomyślała.
Muszę zacząć pić olej lniany, kiedyś próbowałam ale zbyt długo nie wytrwałam ;P trzeba zadbać o śluz, żeby chłopaki ładnie w nim dojrzewały :D

reklama
anula dziewczynka i lego to raczej nie :D
No chyba , że jak mowa o jej braciszku , który może kiedyś się pojawi :D

Edit: Tynka wpadaj na kawe z Częstochowy masz 30 minut :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry