Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dariana czytałam fajny artykuł ostatnio .... u niektórych kobiet na zewnątrz nie widać śluzu jest za to w trzonie macicy .... ja brałam wieska 3×3 i za przeproszeniem " ciekło mi po nogach " .... czytałam tez ze wskazany jest do stosowania przy kuracji clo bo clo powoduje zanik śluzu nawet na kilka cykli ....a z kolei może być tak że przy wiesiolku śluz będzie bardzo gesty i wtedy można go rozrzedzic syropem na kaszel typu Flegamina czy Mucosolwan - w życiu bym nie wpadła.... dodatkowo zawsze możesz siemie lniane pić albo len w tabletkach w smaku okrutny bo teraz brałam z wieskiem i go się rozgryza - istny armagedon ..... no a co do śluzu to nawet nie wiedziałam że w nim plemniki dojrzewają odpowiednio nim trafia w jajco .....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Bum, mam nadzieję, że nie doświadczysz wlezienia na klocek lego bosą stopą w nocy![]()

Przyjdzie czas na mniejszeHahhano to musi być ból
Lena ma takie większe , więc wiem co to za ból a taki mały to ci się nieźle wbije w stopę ał![]()