Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nessi: ile to rzeczy zależy od podejścia lekarza :/ Przecież to można na zawał zejść, albo zrobić głupotę jak człowiek takie info dostaje Najważniejsze, że trafiłaś do takiego co się przyłożył. Oj tak, wiesiek działa Kameleon mówisz Ja za pierwszym razem też byłam kameleonem Hahaha
julia: dzisiaj jakoś wcześnie się przebudziłam. A co do wieska, to brałaś kapsułki czy olej? Może to ma jakies znaczenie? Ja piję łyżkę dziennie podczas posiłku, bo raz wypiłam bez posiłku i mnie nieźle przeczyściło :| Dzisiaj załagodzicie sytuacje, bo przecież bzykanko sie szykuje Mam nadzieję, że pęcherzyki będą akurat do działania
Jugo ja też dziś wcześniej wstałam ....juz z laboratorium wrocilam skusilam się na betę ....a co się tam wysiedzialam to moje ....masakra ....
Ness jak to mówią wszystko co złe szybowe się kończy teraz już będzie tylko pozytywnie ....wszystko wszystkim ale tego grzebania na dwa palce to współczuję -nie miałam ale na samo wyobrażenie chyba mnie zemdlilo ....
Jugosława mnie po wiesiołku nie zalewa, ale łykam w kapsułkach. Musze przestawić się ns olej w takim razie
Nessi to okropne badanie, wspolczuje. Ale najważniejsze, że wszystko jest dobrze i że plamienie ustało
Tamtej ginekolożce przydałoby się do d*** nakopać.
Lux @ przyszła? Dalej tak boli?
xBUMx jak się czujecie z córeczką? Ja mąż się Wami zajął to pewnie już troszkę lepiej
Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia :*
Dzisiaj już jest lepiej
Dariana czytałam fajny artykuł ostatnio .... u niektórych kobiet na zewnątrz nie widać śluzu jest za to w trzonie macicy .... ja brałam wieska 3×3 i za przeproszeniem " ciekło mi po nogach " .... czytałam tez ze wskazany jest do stosowania przy kuracji clo bo clo powoduje zanik śluzu nawet na kilka cykli ....a z kolei może być tak że przy wiesiolku śluz będzie bardzo gesty i wtedy można go rozrzedzic syropem na kaszel typu Flegamina czy Mucosolwan - w życiu bym nie wpadła .... dodatkowo zawsze możesz siemie lniane pić albo len w tabletkach w smaku okrutny bo teraz brałam z wieskiem i go się rozgryza - istny armagedon ..... no a co do śluzu to nawet nie wiedziałam że w nim plemniki dojrzewają odpowiednio nim trafia w jajco .....
U nas niby trochę lepiej , ale jeszcze trzymie najgorszy to ten katar mała jak widzi aspirator to już ma dość a trzeba te smarki odciągnąć .
Katar zniknie to kaszel też.
My mamy ibufenik na gorączkę i nawet daje rade wczoraj na noc miała 38.9 i ładnie spadła po godzinie .
anula trzymam kciuki za betke ! ;*
Miałam coś jeszcze pisać chyba ... a ja bycze się w łóżku
anula no szkoda , szkoda , ale ona i tak chyba drugi raz mi dopiero zachorowała to i tak jest dobrze .
Inne dzieci to co trochę chore , szybko się wyleczymy mam nadziejee
U mnie dziś znów pogoda paskudna , taka śpiąca , że bym nic nie robiła
Moze P na mówię ,żeby dziś on obiad robił
anula no moja siostra tak ma , trójka dzieci i jak jedno się wyleczy to następne chore i tak w kółko ...
Niestety teraz naa te chorobska to ta pogoda taka , zero zimy takiej mroznej by te bakterie mogło wybić i chorobska wychodzą.