reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Ja miałam coś takiego pierwszy raz ... :) Zawsze było tylko USG ..dlatego jak kazał wejść mi na samolot to zmieniłam się w kameleona :D ziolono-biała twarz :D

reklama
nessi: ile to rzeczy zależy od podejścia lekarza :/ Przecież to można na zawał zejść, albo zrobić głupotę jak człowiek takie info dostaje :( Najważniejsze, że trafiłaś do takiego co się przyłożył. Oj tak, wiesiek działa :D Kameleon mówisz :D Ja za pierwszym razem też byłam kameleonem :D Hahaha

julia: dzisiaj jakoś wcześnie się przebudziłam. A co do wieska, to brałaś kapsułki czy olej? Może to ma jakies znaczenie? Ja piję łyżkę dziennie podczas posiłku, bo raz wypiłam bez posiłku i mnie nieźle przeczyściło :| Dzisiaj załagodzicie sytuacje, bo przecież bzykanko sie szykuje :D Mam nadzieję, że pęcherzyki będą akurat do działania :D

Jula miłego podglądania :)

Jugo ja też dziś wcześniej wstałam ....juz z laboratorium wrocilam :) skusilam się na betę ....a co się tam wysiedzialam to moje ....masakra ....

Ness jak to mówią wszystko co złe szybowe się kończy :) teraz już będzie tylko pozytywnie ....wszystko wszystkim ale tego grzebania na dwa palce to współczuję -nie miałam ale na samo wyobrażenie chyba mnie zemdlilo ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Jugosława mnie po wiesiołku nie zalewa, ale łykam w kapsułkach. Musze przestawić się ns olej w takim razie :)

Nessi to okropne badanie, wspolczuje. Ale najważniejsze, że wszystko jest dobrze i że plamienie ustało:)
Tamtej ginekolożce przydałoby się do d*** nakopać.

Lux @ przyszła? Dalej tak boli?

xBUMx jak się czujecie z córeczką? Ja mąż się Wami zajął to pewnie już troszkę lepiej :)

Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia :*
Dzisiaj już jest lepiej :)

Dariana czytałam fajny artykuł ostatnio .... u niektórych kobiet na zewnątrz nie widać śluzu jest za to w trzonie macicy .... ja brałam wieska 3×3 i za przeproszeniem " ciekło mi po nogach " .... czytałam tez ze wskazany jest do stosowania przy kuracji clo bo clo powoduje zanik śluzu nawet na kilka cykli ....a z kolei może być tak że przy wiesiolku śluz będzie bardzo gesty i wtedy można go rozrzedzic syropem na kaszel typu Flegamina czy Mucosolwan - w życiu bym nie wpadła :) .... dodatkowo zawsze możesz siemie lniane pić albo len w tabletkach w smaku okrutny bo teraz brałam z wieskiem i go się rozgryza - istny armagedon ..... no a co do śluzu to nawet nie wiedziałam że w nim plemniki dojrzewają odpowiednio nim trafia w jajco .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Cześć .

U nas niby trochę lepiej , ale jeszcze trzymie najgorszy to ten katar mała jak widzi aspirator to już ma dość a trzeba te smarki odciągnąć .
Katar zniknie to kaszel też.

My mamy ibufenik na gorączkę i nawet daje rade wczoraj na noc miała 38.9 i ładnie spadła po godzinie .

anula trzymam kciuki za betke ! ;*

Miałam coś jeszcze pisać chyba ... a ja bycze się w łóżku :D

anula no szkoda , szkoda , ale ona i tak chyba drugi raz mi dopiero zachorowała to i tak jest dobrze .
Inne dzieci to co trochę chore , szybko się wyleczymy mam nadziejee ;)

U mnie dziś znów pogoda paskudna , taka śpiąca , że bym nic nie robiła :)
Moze P na mówię ,żeby dziś on obiad robił :D

reklama
anula no moja siostra tak ma , trójka dzieci i jak jedno się wyleczy to następne chore i tak w kółko ...
Niestety teraz naa te chorobska to ta pogoda taka , zero zimy takiej mroznej by te bakterie mogło wybić i chorobska wychodzą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry