Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nessi oczywiscie ja bedac wedlug miesiaczki w 12 tc. A ciaza 10tc.
Poniewaz bedac na monitoringu w 19dc lekarz powiedzial ze owu niebedzie....wiec teraz policz ile dni trwalo by jednak pecherzyk jakis dojrzal .. ile dni do implantacji...to juz robi sie 2tyg...
Wiec glowa do gory
Przypuszczam ze owu byla gdzie kolo 30dc lub troszke dalej.
Bylam tak zaskoczona jak dowiedzialam sie o ciazy ze koniec
Cycki zdradzily ciaze![]()
Ness nooo takie wieści Lubiejeszcze będziesz miała okazję coby swojej gince powiedzieć co myślisz
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Super !!! Ja muszę kupić piekarnik bo w naszym niestety nie da się nic upiec.A kupilismy kuchnie cudna jest juchuuu!☺
A my stworzyliśmy muffinkowe potworyi nie tylko ...
Zobacz załącznik 751288
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Mam dzisiaj chwilowe załamanie, w sumie mam tak za każdym razem gdy @ przychodzi. Tak bardzo bym chciała zostać mamąwiem, że nie staram się jeszcze aż tak długo... życie jest strasznie niesprawiedliwe i nie mówię tylko o sobie. Co miesiąc gdy @ przychodzi czuje niemal fizyczny ból w sercu. Pocieszam się myślą, że moje dzieciątko czeka na mnie, wie kiedy przyjść i ten moment w końcu nadejdzie. Niestety oczekiwanie jest bardzo trudne a każde niepowodzenie tak bardzo boli
Przepraszam, że Wam smęciłam. Musiałam się wyżalić i wierzę, że zrozumiecie