reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jugo a po clo jest tak faktycznie ze śluzu mniej i endo mniejsze? Ja mam dostac gonadotropiny w zastrzykach teraz od początku cyklu i zobaczymy..
A na obiad do teściowej [emoji3]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jula bo tak patrze ze Ty z poznania tez [emoji4]do jakiego gina chodzisz?
Tynka wez Ty mi sie pokaż, bo taka laska jestes a ja dupa bez tego fb nic nie wiem kto jak wyglada [emoji3]

To jest stymulacja jajeczek do lepszego wzrostu i niby śluzu tez, ale ryzyko duże mnogiej ciąży, bo sie rozwija więcej pęcherzyków [emoji5] to sa takie podobne zastrzyki, które dostają dziewczyny przed in vitro przed punkcją jajników [emoji6]
Ja teraz biore ovitrelle do końca cyklu na poprawę lutealnej i funkcji ciałka żółtego.

Hej dziewczyny. Zuzanna witam :) NeSSi nie zadreczaj się. Co ma być i tak będzie, zachowaj spokój to teraz najważniejsze. Wczoraj byliśmy z naszymi świadkami i ich parami się odstresowac. Wieczór minął super. Ale co raz wracał temat mojej chrzesnicy, córki swiadkowej :) ogólnie się wszyscy wkrecili w temat dzieci, że ubranka dla nas trzymają itp. Tylko mój K jakoś tak ucichl i jakiś zamyślony siedział. Wróciliśmy do domu późno. Byly super przytulanki, ale K skończył we mnie. Zapytałam dlaczego to zrobił bo zawsze w płodne uwazalismy na to. K powiedział że on już dłużej nie wytrzyma, już nie chce czekać, chce dziecka już teraz. Przegadalismy cała noc. Mówiłam że powinnam zrobić chociaż hormony i zwykła morfologie, ale z tym muszę poczekać bo przez jeden lek ktory biorę wyniki nie będą wiarygodne. Ale on chce spróbować już w tym cyklu, że jeśli się uda to zrobi wszystko żeby było dobrze. (tak jak by miał wpływ na to) ;) ale jestem zaskoczona jego postawą.

Azylek to ja i mąż. Odpicowani bo na weselu u Daniela kuzyna.

Załączniki

• DSC05137.jpg
    DSC05137.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 84
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry