reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Teczowa tego co wiem to Femibion Natal 1 ma metylowane formy!
I taki wlasnie biore;)

Xbum bardzo dziekuje;) starosc nie radosc heh, dobrze kojarze ze jestem tu najstarsza?
Wiesz czuje sie jakbym miala z 26lat hehe

reklama
Xbum mialam 3 tyg temu;)

Aztlek a ten Zak?

Strawbelka ja mam hetero C677 i A1298 i tak biore forme metylowana kwasu Ale tylko Femibion Natal niewiem czy mimo wszystko powinnam brac te witaminy b6 i b12?
Julia przy hetero podobno mozna zwykle formy brac. Tak przynajmniej pisaly dziewczyny na innym naszym watku.

Jula kurde nie słyszałam o tym lekarzu, ale poczytam. Ja musze bić w jakiegoś co ma pojęcie o leczeniu niepłodności immunologicznej, ale za cholerę nie moge takiego znaleźć ..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja to leżę bo głowa dziś pęka. K gra w tysiąca z bratem i jego dziewczyna ;) uwaga, uwaga news z ostatniej chwili. Po a właściwie jeszcze przed dwoma "seksami" brat K przyniósł nowinę że teściowa i bratowa są przekonane, że jestem w ciąży i to po chamsku ukrywamy :D durne baby :D

Kruszyca o kurde jak mozesz to tak ukrywac?
Hehe

Strawbelka hmmm kiedys mi sie tez to odbilo ale jak bylam i hab.prof.dr i to.mowila ze ok...ale sama wiesz jak jest z tymi lekarzami...ogolnie planuje powtorzyc te homocysteine za 1,5tyg.

reklama
Kruszyca o kurde jak mozesz to tak ukrywac?
Hehe

Strawbelka hmmm kiedys mi sie tez to odbilo ale jak bylam i hab.prof.dr i to.mowila ze ok...ale sama wiesz jak jest z tymi lekarzami...ogolnie planuje powtorzyc te homocysteine za 1,5tyg.
Juz tam pytan dziewczyn jak odpowiedza to Ci napisze.
A odwiedzasz watek immunologiczny?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry