Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Julia przy hetero podobno mozna zwykle formy brac. Tak przynajmniej pisaly dziewczyny na innym naszym watku.Xbum mialam 3 tyg temu
Aztlek a ten Zak?
Strawbelka ja mam hetero C677 i A1298 i tak biore forme metylowana kwasu Ale tylko Femibion Natal niewiem czy mimo wszystko powinnam brac te witaminy b6 i b12?
Dokladnie musiala by julia zbadac homocysteine zeby miec 100% pewnosci.z tego co zrozumiałam dziewczyny one brały wszystkie witaminy w formie metylowej tzn b6, b12, oraz kwas foliowy,by obniżyć homocysteinę...ale lepiej niech wytłumaczy to strawbelka
Julia a tam na watku czasami dziewczuny nie pisaly ze homocysteina w okolicach 5 musi byc? Nie wiem nie jestem pewna.Strawbelka homocysteine mam 7 wiec jest w normie bo jest od 5 do 14 chyba norma.
Odwiedzam Wasz watek![]()
Juz tam pytan dziewczyn jak odpowiedza to Ci napisze.Kruszyca o kurde jak mozesz to tak ukrywac?
Hehe
Strawbelka hmmm kiedys mi sie tez to odbilo ale jak bylam i hab.prof.dr i to.mowila ze ok...ale sama wiesz jak jest z tymi lekarzami...ogolnie planuje powtorzyc te homocysteine za 1,5tyg.