reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Strawbelka ja mam hashimoto i cholera wie czy cos jeszcze [emoji3] heparyna to jak clexane ? Tęczowa tez takie bierze, a to przeciwzakrzepowe jest?
Wytłumacz mi prosze o co chodzi z tymi zastrzykami i sterydami przy immuno [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nessi współczuje z tym pęcherzem, mnie tez to czesto meczy [emoji17] do środy mysl pozytywnie a my tu z Toba trzymamy kciukasy za fasolę [emoji5]
I nic juz nie czytaj !!!!!! Bo po gołym dupsku [emoji52][emoji35]

Strawbelka ja mam hashimoto i cholera wie czy cos jeszcze [emoji3] heparyna to jak clexane ? Tęczowa tez takie bierze, a to przeciwzakrzepowe jest?
Wytłumacz mi prosze o co chodzi z tymi zastrzykami i sterydami przy immuno [emoji4]

Ja tez mam hashimoto niestety.
Przy hashi wlasnie czesto daja steryd. Bo jak masz chorobe autoimmunologiczna to organizm moze tez zabijac zarodek, ale nie zawsze.
A heparyna, to clexan, fragmin i fraxiparyna i to jest przeciwzakrzepowe. Rozzedza krew i zarodek jest lepiej ukrwiony bo nie tworza sie zakrzepy, tak bardzo w skrocie.
Ja mam acard i heparyne i steryd tez.
Co do sterydu to jedni lekarze go daja inni nie, wiec musisz znalesc dobrego lekarza ktory Cie poprowadzi.
Przy hashi powinna byc dieta bezglutenowa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry