reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

zuzanna: witam nową koleżankę. Gratuluję pozytywnego testu i mam nadzieje, ze będzie ładna beta. Napisz coś więcej o sobie :)
Dziękuję za miłe przyjęcie wszystkim :)
Mam 14 miesięcznego synka, starania miałam zacząć już od listopada, grudnia, ale ze względu , że w badaniach przygotowujących do ciąży w badaniu usg piersi wyszedł guzek musiałam poczekać do zabiegu i wyników , naszczęscie było ok więc od tego cyklu zaczęliśmy starania. Nie wierzyłam ,że może nam się udać za pierwszym razem (zresztą dopóki nie zobaczę bety to nie dociera doi mnie to) , bo to jak wygrana w totka :)

reklama
Azylek moi lekarze to Olejniczak i Skotarczak.
Tez bym sie przeszla na takie badania do szpitala...a jakie masz problemy z immunologia?
Ja mam stwierdzona mutacje MTHFR...glebiej zrobilam pare innych badan i nic nie wyszlo wiec niewiem czy cos gdzies moze mi wyjsc...
Ja od ostatniej ciazy z lipca dopiero zaczelam sie starac...zawsze musze sie pozbierac

Jugoslawa no to zobaczymy czy Tobie pomogly to moze i mi pomoze hihi.
Sama jestem przykladem pozniej owu ktorej mialo niebyc i ciazy;) szkoda tylko ze to sie tak zakonczylo;(

Xbum kochana mi wpisz juz 32 lata:(

Ja mam przeciwciała tarczycowe, a co za tym idzie na 90% antyfosfolipidowe i dlatego biore acard. Takich badań na mutacje i inne przeciwciała nie robiłam jeszcze. Tyle ze ja mam chorobę autoimmunologiczną i tu jest problem.. Ale nie dam sie temu [emoji3]
Chciałabym trafić na lekarza, który mnie pokieruje tak mądrze co dalej z tym robić itd..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny Wy macie większą wiarę niż ja ... ale wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią mi coś zupełnie innego.
Test ciążowy wyszedł pozytywny 3 dni przed @ - nie ma szans by ciąża była młodsza.
Wymiary pęcherzyka się coś nie zgadzają :
1 USG : 9 marca ... wymiar : 7.50mm
2 USG: 17 marca... wymiar 6:50mm !!!
3 USG: 18 marca ... wymiar : 0.84cm

To się kupy nie trzyma
Jak sie kupy nie trzyma? Dwa pierwsze masz w mm, ostatnie w cm.
Nessi co...pala byla z matematyki?;)

Ja mam przeciwciała tarczycowe, a co za tym idzie na 90% antyfosfolipidowe i dlatego biore acard. Takich badań na mutacje i inne przeciwciała nie robiłam jeszcze. Tyle ze ja mam chorobę autoimmunologiczną i tu jest problem.. Ale nie dam sie temu [emoji3]
Chciałabym trafić na lekarza, który mnie pokieruje tak mądrze co dalej z tym robić itd..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Przy chorobach autoimmunologicznych czesto daja steryd. Jeszcze zalezy co masz.
Na moje oko powinnas jeszcze heparyne w brzuch brac oprocz acardu.

reklama
Azylek moi lekarze to Olejniczak i Skotarczak.
Tez bym sie przeszla na takie badania do szpitala...a jakie masz problemy z immunologia?
Ja mam stwierdzona mutacje MTHFR...glebiej zrobilam pare innych badan i nic nie wyszlo wiec niewiem czy cos gdzies moze mi wyjsc...
Ja od ostatniej ciazy z lipca dopiero zaczelam sie starac...zawsze musze sie pozbierac

Jugoslawa no to zobaczymy czy Tobie pomogly to moze i mi pomoze hihi.
Sama jestem przykladem pozniej owu ktorej mialo niebyc i ciazy;) szkoda tylko ze to sie tak zakonczylo;(

Xbum kochana mi wpisz juz 32 lata:(
Julia a Ty jaka masz mutacje? Bo jak homo, to musisz formy metylowe kwasu foliowego, b6 i b12 brac, bo zwyklych organizm nie przyswoi. Ale pewnie to wiesz;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry