Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mysle o witaminach, bo na mnie odzywki nie dzialaja, tyle co ze by wlosy rozczesac, no leca mi wlosy garsciami, sa wszedzie..Lux ja stosowałam kiedyś odżywkę z Rossmanna łopianową i bardzo dobrze działała. Teraz jak biorę garście witamin to też mi wlosy nie wypadają jakoś bardzo. Vitapil też dobrze wspominam.
ja czy maialam swoje czy farbowane to tonami szly hehe, a po myciu to masakra caly zlew we wlosachJogu a weź , jednak bez kobiet w domu to by był syf na syfie
Lux u mnie skrzypovita zadziałał , bo wyciągalam garściami włosy z tego mojego cudowania farbami![]()
ja maja mi nie wypadac to walic cene, ma zadzialacLoooo kiedy ja to miałam swoje naturalne ehh... teraz sobie zawsze mówię , że zejde do naturalnego koloru , ale ino mnie natchnie na farbr to lecę do sklepu i fruuu maluje
Z takich jeszcze dobrych odżywek to jest 4long lashes ja mam do rzęs i jest świetna ale droga niestety , ale wiem że do włosów też są![]()

O nie znam żadnego ... ale mam ten sam problem ...dajcie mi sposob na wypadajace wlosy, bo oszaleje