reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Lux ja stosowałam kiedyś odżywkę z Rossmanna łopianową i bardzo dobrze działała. Teraz jak biorę garście witamin to też mi wlosy nie wypadają jakoś bardzo. Vitapil też dobrze wspominam.

reklama
Jogu a weź , jednak bez kobiet w domu to by był syf na syfie :D

Lux u mnie skrzypovita zadziałał , bo wyciągalam garściami włosy z tego mojego cudowania farbami ;)

Loooo kiedy ja to miałam swoje naturalne ehh... teraz sobie zawsze mówię , że zejde do naturalnego koloru , ale ino mnie natchnie na farbr to lecę do sklepu i fruuu maluje :D
Z takich jeszcze dobrych odżywek to jest 4long lashes ja mam do rzęs i jest świetna ale droga niestety , ale wiem że do włosów też są ;)

Loooo kiedy ja to miałam swoje naturalne ehh... teraz sobie zawsze mówię , że zejde do naturalnego koloru , ale ino mnie natchnie na farbr to lecę do sklepu i fruuu maluje :D
Z takich jeszcze dobrych odżywek to jest 4long lashes ja mam do rzęs i jest świetna ale droga niestety , ale wiem że do włosów też są ;)
ja maja mi nie wypadac to walic cene, ma zadzialac :laugh2:

Wy mnie tak nie nakręcajcie. Glukometr dzisiaj pokazywał mi 70 ... godzinę po posiłku ... nic dziwnego, że jak szłam po młodego to gwiazdy przed oczami znowu widziałam.
2 x w roku mam kontrolę cukru, bo mam tendencję do przekraczania normy skokowo. Póki co jeszcze na cukrzycę sie nie łapię, ale dietę muszę zachowac. Problem w tym, że teraz mam objawy typowego niedocukrzenia :D I bądz tu człowieku mądrym. Zrobiłam rosołek ... zaraz zobaczę czy mi wejdzie i nie wyjdzie ... miskę mam w razie potrzeby zawsze ze sobą.

reklama
Lux napisałabym ci , żebys poczytala opinie ale wiadomo na jednego działa na drugiego nie , więc to jest jak ze wszystkim :)
No i przedewszystkim by widzieć efekty , trzeba czasu...
No a może spróbuj tą skrzypivite jest tania po do 20 zł za 80 kapsułek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry